myPhone Maestro: mistrovská kovová elegance

V Pardubicích 19.11.2018 – Značka smartphonů myPhone nabízí dostupný telefon myPhone Maestro s kovovou konstrukcí, který lze zakoupit hned ve třech barevných provedeních. Mezi jeho přednosti patří tenká konstrukce, dlouhá výdrž a podpora dual SIM.

Dokonale spolehlivý

myPhone Maestro představuje elegantní telefon s kovovým rámem, který zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Použitý materiál umožňuje tenké provedení konstrukce, telefon je štíhlý pouhých 9 mm, což přispívá k vynikající ergonomii při jeho manipulaci a používání.

Telefon nabízí přehledné ovládání v podobě tlačítkové klávesnice, kterou spousta uživatelů preferuje pro svoji jednoduchost před dotykovými displeji u pokročilých smarpthonů. Kompaktní rozměry myPhone Maestro podporuje také vestavěný barevný TFT displej s velikostí 2,8″ a poměrem stran 4:3. Displej přináší ostrý obraz a dobrou čitelnost za různých okolních podmínek.

Vytrvalý telefon

myPhone Maestro neobsahuje operační systém, jeho prostředí je tak jednodušší na ovládání všech jeho funkcí. Mezi jeho přednosti patří rychlá odezva při procházení menu a přehledné zobrazení nabídek s funkcemi. Pro uživatele je připravena podpora dualSIM, současně mohou být na příjmu na dvou SIM, např. se soukromým a pracovním číslem.

Telefon se vyzná také v zábavě, umožňuje například poslech FM rádia, nechybí mu tradiční výstup na sluchátka v podobě 3,5mm jacku. Bezdrátovou komunikaci s handsfree zajistí podpora bluetooth. Vestavěný 2Mpx fotoaparát v zadním krytu splní nároky na pohotové zachycení životních okamžiků a to včetně nočních záběrů. Výkonný LED blesk poslouží jako spolehlivá nouzová svítilna při různých situacích. Vnitřní paměť pro uložení fotografií a dalšího obsahu mohou uživatelé navíc doplnit o kartu microSD.

Prostřednictvím microUSB konektoru na spodní straně se nabíjí akumulátor s kapacitou 1 000 mAh. Jeho energie vystačí na to, aby byl myPhone Maestro téměř týden na příjmu nebo umožnil až 12 hodin hovoru v kuse!

Zlato, které potěší

myPhone Maestro je již nyní dostupný v prodeji za doporučenou cenu 790 Kč. Zájemci mohou vybírat z bohaté nabídky barevných variant, vedle klasické černé a moderní stříbrné lze pořídit i velice atraktivní zlaté provedení.

Technické specifikace

Displej: 2,8” TFT (240x320px, 143 dpi)
Podpora paměť. karet: microSD (až do 32 GB)
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
Bluetooth: 2.1
FM rádio: ano
Kamera: 2.0 Mpix
Baterie: 1000 mAh Li-Ion
Rozměry: 138 x 58 x 9 mm
Typ nabíječky: micro USB
Velikost SIM karet: obě klasické (2ff)

 

Ceny a záruky

myPhone  Maestro je dostupný v černém, stříbrném a zlatém provedení. Na myPhone  Maestro se vztahuje záruka 24 měsíců.

Doporučená koncová cena činí 790  s DPH.

O myPhone

Se značkou myPhone se uživatelé mobilních telefonů setkávají od roku 2007. Zpočátku se výrobce zaměřil na působení na mobilních trzích v ČR, SR a Polsku, v současnosti se jeho výrobky prodávají v 17 zemích Evropy, je certifikovaným partnerem Google MADA partner a držitelem ocenění Google European Award .

Značka myPhone nabízí bohatou nabídku přístrojů, mezi nimiž zákazníci najdou seniorské, tlačítkové, odolné a chytré telefony. Mezi hlavní znaky produktů myPhone patří kvalitní design, moderní technologie a pokročilé funkce. U myPhone se klade důraz na kvalitně lokalizované prostředí operačního systému Android, podrobné návody k použití v místním jazyce a dostupná servisní podpora.

Výhradním distributorem telefonů myPhone pro ČR a SR je společnost CPA, která je současně autorizovaným servisem myPhone.

Další informace o telefonu naleznete na www.myphone-mobile.com