NVIDIA Shield TV v rámci Black Friday se zajímavou slevou

Praha 19. 11. 2018 – Společnost NVIDIA si u příležitosti populární prodejní akce Black Friday připravila zařízení NVIDIA Shield TV za speciální cenu.

Multimediální centrum NVIDIA Shield TV nabízí takřka nekonečně mnoho aplikací a her. Lze jej využít jako přehrávač 4K, HDR obsahu i ke cloudovému hraní se službou GeForce NOW.

Zařízení získává pravidelné aktualizace včetně nejnovější verze operačního systému Android. Nedávno získala jubilejní 20. softwarové vylepšení, které okomentovala NVIDIA: „Jsme velmi pyšní na produkt, který jsme vyvinuli a věříme, že uživatelé ocení jeho rozsáhlou pravidelnou podporu. Dle nás je to jedno z nejvíce podporovaných elektronických zařízení.“

Produkt bude dostupný za akční cenu od 19. do 26. listopadu 2018, respektive do vyprodání zásob, ve dvou variantách u vybraných partnerů Alza.cz/Alza.sk a Datart.cz.

NVIDIA Shield TV s dálkovým ovládáním a gamepadem je ve speciální nabídce za 4 699 Kč s DPH v České republice a 182,90 euro s DPH na Slovensku.

NVIDIA Shield TV s dálkovým ovládáním je ve speciální nabídce za 3 899 Kč s DPH v České republice a 151,90 euro s DPH na Slovensku.