Hra Ylands dostává doposud největší update. Násobně zvyšuje plynulost hry.

Sandboxová survival hra Ylands od vývojářů ze studia Bohemia Interactive se dočkala doposud největšího balíku vylepšení a rázně tak vykročila směrem k vydání plné verze plánované na jaro 2019.

Update 0.11 je dostupný pro všechny majitele Ylands prostřednictvím platformy Steam a hráčům nabídne například:

  • Posílení plynulosti hry  – Díky implementaci nového systému renderování mohou hráči očekávat plynulejší chod hry a výrazný nárůst fps (v některých situacích až o 750 %). Hra tak poběží podstatně lépe na všech PC od pracovních notebooků až po herní desktopy.
  • Combat 2.0 – Nový systém pro boj a vylepšené herní mechaniky jako blokování, vykrývání, lehké a silné útoky a „comba“ dělají boje daleko zábavnější.
  • Building 2.0 – Umísťování herních objektů a jejich spojování je nyní pro hráče mnohem snazší a přehlednější. I velmi složité stavby nyní vzniknou podstatně rychleji.
  • Editor Replays – Nový nástroj hráčům umožní nahlédnout pod ruce všem tvůrcům a stavitelům. Editor Replay zaznamená tvorbu herních objektů krok po kroku.
  • Nové avatary  – Všechny herní postavy obdržely výrazný facelift.  Obyvatelé herního světa Ylands jsou nyní daleko detailněji vykresleni, hra si však nadále zachovává svůj typický „low-poly“ grafický styl.

Tradiční video, které představuje všechny novinky updatu 0.11, naleznete online zde nebo ke stažení zde.