Přichází HAZE [hejz] – inovativní agentura zaměřená na nové formáty a gamifikaci.

Agenturu HAZE zakládají Jakub Hussar (Executive Creative Director) a Martin Charvát (Idea Maker).

Zakladatelé HAZE se v minulosti podíleli na velkých reklamních a televizních projektech, pracovali pro české i zahraniční klienty, mají na kontě bezpočet cen včetně lva z Cannes, Clio, D&AD, The One Show, Grand Prix z Portorože, desítky Louskáčků, televizního “Oscara” Golden Promax BDA, České hry roku, Křišťálové Lupy za marketing a řady dalších.

Agentura HAZE nabízí komplexní portfolio činností, díky kterému drží všechny články řetězu pod jednou střechou. HAZE disponuje vlastní in-house video produkcí i postprodukcí, má k dispozici 2D i 3D animátory, kompletní IT tým, experty na kybernetiku a rozšířenou realitu, technologické zázemí i výrobní kapacity. Jde o mimořádnou koncentraci know-how, díky které si HAZE uchovává svérázný rukopis, hravost a inovativní přístup k marketingu.

Prvními klienty agentury HAZE jsou Pilsner Urquell a Lego.

Agentura vznikla v listopadu 2018. Webové stránky jsou www.haze.ag

Klíčové pozice v HAZE obsazují MSX (Art Director), Susan Michálková (Project Manager), Martin Kubalec (Filmmaking), Lucia Erneková (Production Manager), Tomáš Hájek (Animation Expert), Martin Novák (IT Master) a Vít Trunec (Technology & Cybernetics) a Michal Picka (Augmented / Virtual Reality).

První práce agentury HAZE:

  1. Inteligentní POS – agentura vyvíjí koncept inovativního reklamního poutače vybaveného pokročilou technologií. Poutač sám rozezná, když se na něj někdo dívá a mění své chování v závislosti na vnějších podnětech. Cílem je přinést zákazníkům neotřelý zážitek. HAZE bude kromě návrhu kreativy a designu tento POS i vyrábět.
  2. Inovativní podvozek pro elektromobily – HAZE tvoří brand identity nadějného českého startupu HOUND 6, jenž má díky celosvětovému patentu ambice přijít na trh s revolučním typem podvozku pro elektromobily.
  3. Nová game reality show – jedná se o nový, neotřelý koncept adrenalinové soutěže, odehrávající se v reálném prostředí. O projekt projevila zájem jedna z předních internetových televizí, pořad vznikne kompletně pod taktovkou HAZE.