Black Friday v podání Bose

Společnost Bose připravila pro evropské zákazníky akci Black Friday zaměřenou na sluchátka. Během ní se vrátí na jeden týden do prodeje kabelová sluchátka s technologií aktivního potlačení okolních ruchů QuietComfort 25. Nabídku doplňují sluchátka typu špunty QuietComfort 20 se stejnou funkcí Noise-Cancelling a sportovní model SoundSport za mimořádně atraktivní cenu.

Praha, 22. listopadu 2018 – Společnost BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro ČR, oznamuje, že v pátek 23.11. bude v Evropě spuštěna akce Black Friday zaměřená na sluchátka. Nabídka v rámci letošního černého pátku platí do pátku 30.listopadu nebo do vyprodání zásob.

Bose QuietComfort 25 pro Apple

Uzavřená sluchátka s mikrofonem, proslulým zvukem a výkonnou technologií aktivního potlačení ruchů z okolí, kterou proslavil právě tento výrobce. V nabídce Black Friday se objeví černá varianta verze pro Apple, která zaručuje ve spojení s produkty tohoto výrobce kompatibilitu se všemi funkcemi. Kromě uvedených vlastností vynikají oceňovanou konstrukcí, díky níž je jeich nošení pohodlné během celého dne. Pro využití funkce Noise-Cancelling jsou napájena jednou mikrotužkovou barterií typu AAA. Pokud často cestujete letadlem, chcete zajistit při poslechu hudby optimální poslechové podmínky nebo se soustředit v open space kanceláři, těžko najdete lépe hrající sluchátka s potlačením okolí za podobnou cenu.
Cena v rámci BlackFriday (černé provedení): 4 690 Kč

Bose QuietComfort 20 pro Apple  

Kabelová sluchátka typu špunty s ovladačem kompatibilním s Apple, která využívají technologií aktivního potlačení ruchů z okolí. Působivý zvuk zaručuje značka Bose a bezpečné zasazení v uších zajišťují patentované silokonové úchyty StayHear+. Aktivní automatický ekvalizér inteligentně upravuje zvuk podle hlasitosti a hudebního žánru. Vestavěná dobíjecí baterie umožňuje na jedno plné nabití poslech s aktivním potlačením okolí po dobu až 16 hodin.
Cena v rámci BlackFriday (černé provedení): 4 690 Kč

Bose SoundSport pro Apple i Android

Pokud chcete sluchátka Bose, máte v rámci letošního Black Friday možnost získat je za historicky nejnižší cenu. Jejich přednostmi je velmi kvalitní zvuk, pevné a pohodlné uchycení v uších vhodné pro sportovní vyžití, vodě a potu odolné provedení a samozřejmě vestavěný mikrofon, ketrý umožňuje handsfree hovory. Akce zahrnuje sluchátka v černé barvě s tím, že k dispozici jsou varianty pro Apple a Android.
Cena v rámci BlackFriday (černé provedení): 1 290 Kč

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.