Chatovací boti: spojovací článek mezi značkou a spotřebitelem nalezen

Top 3 chatovací boti od Viberu, kteří si zaslouží vaši pozornost

Pokud hledáte rychlý a bezstarostný způsob komunikace, který je zároveň určen k tomu, aby vás bavil poskytováním cenných informací, určitě zaměřte vaši pozornost jeden ze současných trendů v online světě, kterým jsou chatovací boti. Uvidíte, že chatovací boti od Viberu se stanou vaším novým kamarádem pro nadcházející dlouhé zimní večery.

Chatovací boty nejčastěji využívají přední světové značky nebo organizace ke spojení se svými fanoušky. Jedná se o počítačové programy, které vedou zjednodušenou komunikaci, jejímž cílem je usnadnit lidem život poskytováním informací a odpovědí na otázky pouze jedním kliknutím. Jakožto nový prostředek komunikace s uživateli a potenciálními spotřebiteli jsou chatovací boti schopni komunikovat s lidmi na osobní a zákaznické úrovni.

Důvodem pro rostoucí popularitu botů je globální nárůst v používání komunikačních aplikací. Podle průzkumu více než 66 % lidí používá aplikaci pro zasílání zpráv rovněž ke komunikaci s firmami nebo značkami. Společnost Viber provozuje tisíce chatovacích botů, které pokrývají různé oblasti. Tedy bez ohledu na to, zda se vaše zájmy týkají sportovních témat, hudebních festivalů, receptů na vaření, módy či něčeho jiného, stačí se přihlásit k vybranému chatovacímu botu, abyste našli, co potřebujete, nechali si poradit anebo získali exkluzivní informace.

Protože jsme přesvědčeni, že chatovací boty rozhodně stojí za to vyzkoušet, rozhodli jsme se s vámi podělit o tyto 3 nejlepší chatovací boty v aplikaci Viber.

BarçaViber – staňte se fanouškem měsíce

V loňském roce fotbalový klub FC Barcelona a Rakuten, mateřská společnost Viberu, oznámili vzájemné partnerství, díky němuž se Viber stal oficiálním komunikačním kanálem klubu FC Barcelona. To nám umožnilo představit exkluzivní samolepky Barca a organizovat některé napínavé hry o ceny.

Oficiální Barca bot vám umožňuje hádat konečný výsledek před každým zápasem, hlasovat pro svého muže zápasu po závěrečné píšťalce, sbírat body a vyhrávat ceny. Každý měsíc získá jeden šťastný (a zkušený!) fanoušek titul “Barça fanoušek měsíce” a jednu z úžasných cen. Jakmile získáte body, můžete se pochlubit svými úspěchy ostatním fanouškům. Ukažte svým přátelům na Viberu, jací jste špičkoví tipaři v nové výsledkové listině přístupné v rámci chatu. Jakmile s nimi sdílíte svůj odhad výsledku zápasu, vytvoří se v rámci skupinového chatu výsledková listina pro sledování bodů všech účastníků. Každý týden se z ní dozvíte, kdo se stal nejlepším fanouškem Barça.

Forksy

Sledování své stravy a ruční zapisování všech věcí, které během dne sníte, může být časově náročné a upřímně řečeno, není to něco, k čemu se mnozí dokážou z dlouhodobého hlediska zavázat. Forksy je bot, který pomáhá jíst zdravé potraviny a zároveň sleduje vaše kalorie. Stačí, když napíšete přesně to, co jste snědli nebo vypili, Forksy je schopen vypočítat kalorie, ale také vám poradit ohledně živin v některých potravinách, a dokonce přidá i svůj tip na vhodnější alternativu. Kromě toho Forksy bot zobrazuje uživatelům podrobný denní rozpis potravin, který zahrnuje kalorie a veškeré potraviny, které spotřebovali. Pomáhá jim tak mít přehled o všem, co za den snědli, a nakonec i zhubnout, pokud je to jejich cílem.

Tech Talk

Sledováním tohoto bota získáte neustálý přehled v oblasti obchodního a herního zpravodajství, ale například i trendových aplikací, botů a mnohého dalšího. S Tech Talk vám už nikdy neuteče žádný důležitý titulek, stačí jej požádat o aktualizaci živého zpravodajství. Můžete si dokonce přizpůsobit jednotlivé druhy zpráv, které od něj chcete dostávat. Tento bot je obzvláště zábavný pro nadšence do technologií.

Takže teď, když jste prošli seznamem našich tří nejlepších chatovacích botů v komunikátoru Viber, doporučujeme vám vyzkoušet si je co nejdřív osobně přímo zde http://lp.viber.com/chatbots-cee-pr/, neboť hraní s nimi je nesmírně zábavné. Jsme přesvědčeni, že jejich promptní a personalizovaná pomoc vám umožní najít přesně to, co potřebujete.

O platformě Rakuten Viber

V Rakuten Viber propojujeme lidi – bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše více než 1 miliarda uživatelů po celém světě má přístup k řadě funkcí, jako jsou například individuální chaty, videohovory, skupinové zprávy nebo novinky a diskuse se svými oblíbenými značkami a celebritami. Uživatelům nabízíme všechny potřebné nástroje, aby se mohli bezpečně vyjadřovat. Viber je součástí Rakuten Group, světového lídra v oblasti elektronického obchodování a finančních služeb. Připojte se k Viber ještě dnes a vychutnejte si nejlepší komunikační zážitek na světě.