Jaroslav Lizner bude v Easy Software nově řídit i vztahy s obchodními partnery

Praha 22. listopadu 2018 – Jaroslav Lizner nově zastává pozici channel director v Easy Software, jedné z největších softwarových společností postavených na open source v Česku. Jako současný obchodní ředitel a spoluvlastník firmy přibírá Lizner ke své agendě starost o partnerské sítě. Soustředit se hodlá především na trhy v Evropské unii a Severní Americe.

„Je to strategické rozhodnutí. Rosteme a nové obchodní příležitosti znamenají vyšší nároky na kapacity. K úspěšné dodávce našeho řešení pro firemní zákazníky je síť partnerů nezbytná. Právě proto se ujímám budování partnerské sítě na rozvinutých trzích,“ vysvětluje Lizner, proč kromě řízení obchodu přibral do svých kompetencí také vztahy s partnery.

Do společnosti Easy Software nastoupil Jaroslav Lizner (38) v roce 2015 a od té doby vede tým prodejních talentů. Předtím pracoval jako channel sales manager v americké společnosti Verint Systems. Lizner se dlouhodobě zabývá mezinárodním obchodem se zaměřením na budování partnerských sítí. Svůj volný čas nejraději tráví vařením nebo jízdou na motorce.

O společnosti Easy Software

Společnost Easy Software patří mezi největší softwarové společnosti postavené na open source v České republice, jež nabízí řešení pro projektový management Easy Project (www.easyproject.cz). Na trhu působí od roku 2007. Dodává řešení jak pro české firemní zákazníky jako jsou Česká televize, Sazka či PPF, tak pro klienty v Německu, Velké Británii a Evropské unii obecně. Silnou základnu klientů má také v Japonsku a v USA. Easy Project využívají tisíce firemních i individuálních uživatelů. Představuje komplexní systém pro projektový management, který kombinuje klasické a agilní metody projektového řízení. Easy Project umožňuje bezproblémové propojení s dalšími firemními systémy a software.