V Praze v ulici Bucharova otevírá Lidl novou prodejnu. Celkový počet svých prodejen tak zvyšuje na 239

V Praze 5 v ulici Bucharova bude v pondělí 26. listopadu otevřena již 239. prodejna Lidlu. Zákazníci ji najdou v prostorách Obchodního centra Bucharova a vybavena bude prvky nového konceptu. Na nakupující a zaměstnance tak čeká řada novinek a také speciální akce. Z nákupů uskutečněných v tento den navíc společnost Lidl podpoří Mateřskou školu v ulici Běhounkova.

Zákazníci se mohou těšit především na pohodlné nakupování v moderních prostorách. Před prodejnou budou moci využít dostatek parkovacích míst. Uvnitř na ně pak čeká moderní prodejní plocha s prvky prodejen podle nového konceptu. Najdou tu pekárnu se širokou nabídkou pečiva a také rozsáhlý úsek čerstvých potravin. K dispozici bude velký výběr ovoce a zeleniny, masa a mléčných výrobků. Ke snadnější orientaci zákazníků poslouží 3D grafické nápisy, vystavené zboží pak dobře vynikne díky  LED osvětlení a barevnému provedení interiéru. Pro velké nákupy budou instalovány pokladny s odkládacím prostorem a dostatkem prostoru za pokladnami, takže zákazníci budou mít větší pohodlí při ukládání svých nákupů. „Novinkou je také  WiFi připojení zdarma, ve vstupním prostoru pak možnost zakoupení kávy s sebou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl a s nápoji z našeho sortimentu,” doplnila novinky pro zákazníky mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Zaměstnanci prodejny budou mít k dispozici moderní zázemí. Zahrnovat bude odpočinkovou zónu i školicí prostory. „Naši zaměstnanci jsou pro nás velmi důležití. Proto jsme se snažili jim co nejvíce vyjít vstříc a kromě optimalizace skladových ploch a tras při doplňování zboží jsme pamatovali také na prostory určené k odpočinku,” dodala Holá.

Nová prodejna bude otevřena denně od 7 do 21 hodin, v neděli pak od 8 do 21 hodin. Po dobu dvou týdnů po otevření se zákazníci navíc mohou těšit na speciální akce určené pouze pro tuto prodejnu. Půjde přitom o již 28. prodejnu Lidlu v hlavním městě a celkově 239. prodejnu v České republice.  

První den otevření bude spojen také s podporou pro místní MŠ, která se nachází v ulici Běhounkova. Tu podpoří v pondělí všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč.  Společnost Lidl totiž daruje MŠ z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Z darovaných financí školka nakoupí herní prvky na venkovní zahradu a didaktické pomůcky.

O společnosti Lidl

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 238 prodejen, které jsou zásobovány 4 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť.

Více informací naleznete na:

www.lidl.cz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika