Známe Maminku roku 2018!

Jedinečná soutěž Maminka roku už má svou vítězku. Včera večer se jí stala Kristýna Tomečková, maminka tří dětí z Prahy. Soutěž letos poprvé vyhlásil lifestylový měsíčník Maminka, aby tak ocenil ženy, které jsou nejen skvělými mámami, ale i inspirací pro všechny ostatní.

„Velmi silné životní příběhy finalistek pro mě byly důkazem toho, že má celý projekt smysl a že může poskytnout sílu a inspiraci ostatním ženám, maminkám,“ řekla šéfredaktorka časopisu Alice Rossi.

Cenu Mamince roku 2018 předala Libuše Šmuclerová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva mediálního domu CZECH NEWS CENTER, a Lenka Koenigsmark, marketingová manažerka Mattel pro ČR, SR a Maďarsko.

V kategorii Maminka Blogerka zvítězila Kateřina Ramil, v kategorii Maminka Podnikatelka Lucie Hladíková a v kategorii Maminka Hrdinka Radka Doudová.

Porota, ve které zasedly známé osobnosti jako Tamara Klusová, Andrea Růžičková a Marika Šoposká, rozhodla o absolutní vítězce na slavnostním večeru v pražské restauraci Soho. Tady si vyvrcholení celé soutěže užilo všech devět finalistek a s nimi i celá redakce časopisu Maminka, včetně partnerů soutěže.

„Byl to neuvěřitelně emotivní a pozitivní energií nabitý večer a já pevně doufám, že se příští ročník povede minimálně tak jako ten letošní. Děkuju všem maminkám, které do soutěže šly a které odkryly kus sebe a tím se staly inspirací pro všechny ostatní mámy,“ řekla k tomu šéfredaktorka Maminky Alice Rossi.

Celým večerem provázel moderátor Vojtěch Bernatský a zazpíval Ondřej Ruml. Další ročník soutěže Maminka roku bude lifestylový časopis Maminka vyhlašovat v březnu 2019.

CZECH NEWS CENTER a.s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 milionu čtenářů tisku a více než 7 milionu návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.