Pozici Head of Mobile Division ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak bude nově zastávat Tomáš Balík

V jeho kompetenci budou prodejní a marketingové aktivity všech mobilních zařízení značky Samsung na obou trzích

Praha, 26. listopadu 2018 Tomáš Balík bude od 3. prosince novým šéfem divize mobilních zařízení ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Bude zodpovědný za produktový marketing a prodej v divizi zastřešující všechna mobilní zařízení a související služby v České republice a na Slovensku.

„Samsung je lídrem mobilních zařízení v Česku i na Slovensku, a proto je mým cílem udržet a ještě více upevnit tuto pozici. Příští rok bude plný revolučních novinek, takže se na něj všichni těšíme a zároveň pro nás bude velkou výzvou,“ uvedl Tomáš Balík.

Tomáš Balík přichází do Samsungu ze společnosti Datart, jednoho z klíčových prodejců spotřební elektroniky v Česku a na Slovensku, kde strávil více než deset let na oddělení nákupu, prodeje a péče o firemní zákazníky. Do Samsungu přichází z pozice výkonného ředitele. Je absolventem Fakulty mezinárodních vztahů na Vysoké škole ekonomické v Praze.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.