Hyundai i20 R ozdobí Pražský Rallysprint

CERS Rally Team ve spojení s prodejcem vozů Hyundai Lenner Motors představí v rámci XXIV. TipCars Pražského Rallysprintu závodní speciál Hyundai i20 R5. Vůz bude pilotovat čerstvý vítěz šampionátu FIA European Rally Trophy – Central Ondřej Bisaha.

Premiéra speciálu Hyundai i20 R5 na českém území se uskutečnila na letošní Barum Czech Rally Zlín, kde se za volantem představil hvězdný Dani Sordo a ukázal, že tato technika může být konkurenceschopná. Na XXIV. TipCars Pražském Rallysprintu se odehraje premiéra českého pilota za volantem tohoto speciálu.

„Velmi se těšíme na svezení v tomto voze a také na start v Česku, kde jsem již delší dobu nejel. Hyundai i20 R5 jsem si již vyzkoušel a věřím, že s tímto vozem uděláme fanouškům na Pražském Rallysprintu velkou radost. Díky podpoře Lenner Motors, který je prodejcem vozů Hyundai, bude možnost premiérově vidět nový Hyundai i30 Fastback N. Tímto bychom chtěli pozvat všechny fanoušky do Prahy a už se těšíme na tradičně skvělou atmosféru,“ řekl Ondřej Bisaha.

Jak již bývá v Praze zvykem, na sedadle spolujezdce se objevují celebrity, které na soutěžních tratích nevídáme tak často. Nejinak tomu bude i u Ondřeje Bisahy. V roli spolujezdce se představí Matěj Dvořák, moderátor internetového pořadu Ukaž káru.