Ústředním hrdinou nové komunikační kampaně ALPINE PRO je Michal Krčmář

Společnost ALPINE PRO, český výrobce outdoorového oblečení, spustí 28. listopadu novou komunikační kampaň, kterou připravovala na soustředění biatlonové reprezentace ve slovinské Pokljuce. Ústřední postavou spotu je olympijský medailista Michal Krčmář, který během 30 vteřin předvede, jak tvrdý a namáhavý sport biatlon je.

Komunikační kampaň poběží v televizním vysílání na ČT1 a ČT Sport, napříč online médii, v celé síti prodejen ALPINE PRO v České republice, v pražské MHD, na billboardech u obchodních center a také v lyžařských střediscích. Novinkou bude kampaň v rádiích, kde budou moci posluchači soutěžit o zimní kolekci oblečení a vstupenky na Světový pohár v Novém Městě na Moravě. Samozřejmostí budou zákulisní informace, rozhovory s biatlonisty a další informace, které se k fanouškům budou dostávat přes sociální sítě a webové stránky. Pracovat se bude s hashtagem #biatlonovarodina.

Podobu nové kampaně má na svědomí interní tým ALPINE PRO, režii Petr Billy, za kameru se postavili Filip Mašek a Martin Třešňák. Televizní spot a focení vzniklo během 4 dní ve slovinském biatlonovém středisku Pokljuka během října při společném soustředění české biatlonové reprezentace. Sportovci tak průběžně z tréninku přebíhali před kamery
a fotoaparáty, aby následně opět pilovali střelbu a jízdu na kolečkových lyžích. Michal Krčmář do TV spotu oblékl novinku letošní sportovní kolekce – zateplené kraťasy HAK, které biatlonisté budou využívat jako zateplující vrstvu při rozjezdech na světových pohárech
i trénincích v chladnějších teplotách.

„Biatlonisty oblékáme v ALPINE PRO již desátou sezónu. Jsme hrdí na to, že se naše spolupráce stále prohlubuje a že máme možnost dodávat kvalitní oblečení, těm nejlepším sportovcům na světě. I proto jsme naši zimní kampaň spojili s tvářemi českého biatlonu,” uvedl Václav Hrbek, generální ředitel ALPINE PRO. „Věříme, že se českým biatlonistům v našem vybavení podaří opět vystoupat na stupně vítězů a doufám, že se o tom na vlastní oči přesvědčíme při Světovém poháru v Novém Městě na Moravě,” dodal Hrbek.

Více informací naleznete na www.alpinepro.cz