ZOXCALL představil na mezinárodní konferenci Týden Facility Managementu produkt s RFID technologií.

Praha, 21. 11. 2018 – Technologická společnost ZOXCALL a.s. ukázala v Brně svůj multifunkční datový rekordér.

„Jsme velice rádi, že jsme mohli ukázat naše nové zařízení na akci, jako je právě tato mezinárodní konference,“ říká Ota Kaláb, CEO společnosti ZOXCALL a.s.

Datový rekordér je prvním zařízením z produktové řady ZOXCALL, jehož součástí je RFID technologie. Identifikační nástroj zabudovaný v zařízení umožňuje sbírat a nahrávat data, lokalizovat osoby a monitorovat pohyb. Zároveň díky GSM modulu umožňuje současně volat na vybrané číslo.

Společnost ZOXCALL a.s. navázala spolupráci se společností Alstanet, s.r.o., která působí na českém trhu od roku 1999 a jejím primárním zaměřením je vývoj vlastního softwaru pro podporu procesů facility managementu. Díky propojení služeb těchto dvou firem vznikl nový multifunkční rekordér, s jehož pilotní verzí se mohli setkat návštěvníci XVIII. ročníku Týdne Facility Managementu konaného letos v Brně.

„Naší specializací je přizpůsobení softwarové aplikace tak, aby plně pokrývala všechny klientem požadované procesy. Díky spolupráci s firmou ZOXCALL se nám tyto služby podařilo dostat zase o kus dál. Řešení, s kterým nyní přicházíme, je na trhu novátorské a věřím v jeho plošné obchodní nasazení,“ dodává Aleš Choutka, jednatel společnosti Alstanet, s.r.o.

ZOXCALL a.s. je výrobce a prodejce inovativních telekomunikačních, lokalizačních a IoT zařízení. Propojením zajímavých technologických řešení vytváří unikátní elektroniku, která pomáhá lidem. Více informací najdete na www.zoxcall.com.