Alza.cz oznamuje přes 1 800 nových odběrných míst

Praha, 28. 11. 2018 – Malý obchůdek v sousedství, lékárna v nedaleké ulici, místní drogerie. Nákup z Alzy si nově mohou lidé vyzvednout téměř na každém rohu – největší český internetový obchod před Vánoci rozšiřuje síť pro doručování o 1 800 nových odběrných míst v České republice i na Slovensku. Firma letos naskladnila zboží za rekordních 4,7 miliardy korun, vánoční dárek se tak jednoduše a rychle dostane ke každému majiteli.

„Více než polovina našich zákazníků stále dává přednost osobnímu vyzvednutím a s blížícími se svátky číslo ještě stoupá. My jejich potřebám nasloucháme a chceme jim to maximálně usnadnit – spokojený zákazník je pro nás prioritou. Proto jsme své síly pro začátek spojili se Zásilkovnou.cz,“ říká Tomáš Havryluk, místopředseda představenstva Alza.cz.

Alza.cz nabízí více než 200 tisíc produktů. Dosud je bylo možné vyzvedávat osobně na 48 českých a slovenských prodejnách, 83 Alzaboxech, 3 samoobslužných Prodejnách budoucnosti či si je nechat doručit do tzv. HomeBoxu. Nyní přibude díky Zásilkovně více než 1 500 nových odběrných míst v České republice a přes 300 na Slovensku.

Tím však rozšiřování sítě nekončí. Další stovky míst přidá Alza v nejbližší době díky tzv. Geis pointům.

Využít nová odběrná místa bude možné při nákupu produktů do hmotnosti 5 kg.

Více informací o nových místech zde:

https://www.alza.cz/partnerska-odberna-mista

https://www.alza.sk/partnerske-odberne-miesta

O společnosti Alza.cz a.s.

Lídr internetového trhu a udavatel trendů, taková je Alza. Svědčí o tom nejen rekordní obraty roku 2017, ve kterém Alza utržila podle předběžných výsledků téměř 21 miliard Kč bez DPH, ale také řada inovací na poli e-commerce (platba Bitcoinem, Litecoinem, prodej elektromobilů on-line, zavedení unikátní služby Třetinka, vyučování samostatného předmětu E-commerce B2C na VŠE, expanze do Maďarska, Rakouska a další). Alza doručuje své zboží a má otevřené prodejny i o víkendu. Zákazníci si mohou své objednávky vyzvednout v široké síti samoobslužných AlzaBoxů. Firma také nabízí unikátní klubový program Alza Premium, podporuje start-upy, pro herní a hi-tech nadšence otevřela  Alza TechZone v Holešovicích, spustila prodejnu budoucnosti, na Showroomu otevřela profesionální foto-video studio, SmartHome a neustále rozšiřuje své produktové portfolio. Za své úspěchy získala řadu ocenění, například Nejdůvěryhodnější značka mezi e-shopy, Křišťálovou Lupu, MasterCard Obchodník roku atd. Společnost se chová odpovědně, v loňském roce podpořila přes 40 neziskových organizací. Nejdůležitější Alza milníky naleznete zde.