Plnohodnotný dron pro piloty-začátečníky

28. 11. 2018 –  uGo Fen 2.0 je dron určený pro méně náročné uživatele, nebo pro ty, kdo do světa dronů teprve vstupují. Dron uGo Fen 2.0 nabízí spoustu zábavy a má mnoho praktických funkcí, které ulehčují ovládání a učí pilota dron ovládat.  Průběh letu je možné zaznamenat pomocí vestavěné kamery VGA na paměťovou kartu a těšit se z neopakovatelných video záběrů a fotografií. Dron má několik užitečných funkcí, mezi které patří zejména automatické udržování letové hladiny a automatický vzlet a přistání. Tyto funkce usnadňují ovládání, a dron je proto vhodný i pro piloty-začátečníky.
Dron uGo Fen 2.0 umí provádět několik různých triků, jako například překlápění a rotaci o 360 stupňů. Díky svým menším rozměrům a chráničům vrtulí je vhodný pro létání nejen venku, ale i v uzavřeném prostoru nebo větší místnosti. Na otevřeném prostranství je jeho dosah do 60 metrů. Mezi další funkce patří: automatický návrat ve směru startovní pozice, obrácený režim, 3 rychlostní režimy (max. 5 m/s) nebo nouzové vypnutí motorů. Integrovaná VGA kamera umožňuje pořizovat videa nebo atraktivní fotografie z ptačí perspektivy.

Dron je připraven vystartovat ihned po rozbalení, vyžaduje pouze připojení baterie. Tento model je vybaven dobíjecí baterií 300 mAh, což postačuje na 7 – 10 minut letu. Baterii je možné dobíjet pomocí přibaleného USB kabelu. Součástí balení je také ergonomický ovladač ve tvaru gamepadu. Ovladač je napájen třemi bateriemi AAA (nejsou součástí balení).

Dostupnost a cena
Dron uGo Fen 2.0 je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 945 Kč včetně DPH.

Specifikace
Velikost: 20 × 20 × 4 cm
Doba letu: 7 – 10 minut
Napájení: dobíjecí baterie 300 mAh
Dosah: do 60 m
Gyroskop: šestiosý
Frekvence: 2,4 GHz

Kamera: VGA 480p

Čtečka paměťových karet: Micro SD

Více na: http://ugo-europe.com/product/ugo-vga-drone-fen-2-0

—————————————————————

Značka uGo  nabízí produkty, které jsou navrženy a vyrobeny na míru každodenním aktivitám moderního života. Od jednoduchých řešení napomáhajících komunikaci, přes periferie počítačů pro kancelářské použití a produkty pro aktivní životní styl i zábavu až po mobilní technologie. Produkty se značkou uGo jsou rozděleny do jednotlivých kategorií podle segmentu použití.