T-Mobile začíná v Česku prodávat chytré LTE hodinky Samsung Galaxy Watch s podporou eSIM

Skvělá výdrž baterie, množství funkcí a design, který dotvoří váš styl, nyní navíc s možností zůstat ve spojení i bez telefonu.

Praha, 28. listopadu 2018 – Společnost T-Mobile dnes v České republice zahájila prodej chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch, a to ve verzi LTE o velikosti 46 mm a stříbrné barvě. Jedná se o jedny z prvních chytrých hodinek s podporou eSIM v České republice. Galaxy Watch LTE svým novým majitelům nabídnou pohodlí nezávislosti na mobilním telefonu kdykoliv a kdekoliv.

Galaxy Watch LTE jsou pro zákazníky k dispozici na

e-shopu T-Mobilu a v 10 značkových prodejnách v Praze (Nový Smíchov, Metropole Zličín, Národní třída), v Pardubicích (Palác Pardubice), Ostravě (Nová Karolína), Brně (Olympia Centrum), Opavě (U Fortny), Hradci Králové (OC Futurum), Liberci (Forum Liberec) a Plzni (OC Plzeň Plaza). Od T-Mobilu lze Samsung Galaxy Watch zakoupit za cenu 10 489 Kč, v případě nákupu i se smlouvou pak za 8 741 Kč. V případě pořízení na splátky bude zákazník měsíčně splácet 380 Kč po dobu 23 měsíců.

Samsung Galaxy Watch LTE může nový majitel využívat hned dvěma způsoby. Buď jako samostatné zařízení s podporou eSIM, které s jiným telefonním číslem může používat jako druhé zařízení paralelně se svým „hlavním“ chytrým telefonem. Na svém telefonu si uživatel může nastavit nepodmíněné přesměrování příchozích hovorů. Anebo jako hodinky využívající podpory Bluetooth, které však pro využívání mobilních služeb musí být v blízkosti uživatelova chytrého telefonu.

Zůstaňte ve spojení, ať už vás váš den zavede kamkoli

Galaxy Watch mají zlepšenou výdrž baterie (více než 80 hodin), což odstraňuje nutnost každodenního dobíjení a pomáhá zákazníkům stihnout během jejich náročného týdne vše, co potřebují. Díky delší výdrži baterie mohou teď hodinky snadno fungovat nezávisle na smartphonu, a mohou tak skutečně autonomně poskytovat služby v oblasti volání a zpráv, map a hudby. Uživatelé také mohou zahájit a skončit svůj den ranními a večerními briefingy, které jim dají přehled o jejich aktuálním programu a úkolech i o počasí.

Žijte vyvážený život

Galaxy Watch byly navrženy s ohledem na zdravý životní styl. Poskytují skutečně celostní zážitek v oblasti zdraví díky funkci sledování stresu, která automaticky zjišťuje vysokou míru stresu a nabízí dýchací cvičení, která uživatelům pomohou zachovat si koncentraci. Nová pokročilá funkce sledování spánku navíc monitoruje všechny úrovně spánku včetně cyklů REM, čímž uživatelům pomáhá, aby si monitorovali svůj spánkový režim a zajistili si odpočinek, který potřebují k tomu, aby zvládli celý den.  

Když mají uživatelé spánek a stres pod kontrolou, Galaxy Watch jim rovněž pomáhají dosáhnout dalších cílů v oblasti zdravého životního stylu. Galaxy Watch přidávají 21 nových cvičení do interiéru, a nabízejí tak celkem 39 cvičení, která zákazníkům umožňují změnit a personalizovat si svůj denní režim. Vyvážené stravování je stejně důležité jako pohyb. Díky hodinkám Galaxy Watch je velice jednoduché s využitím intuitivního sledování kalorií a individuálních doporučení. Uživatelé mohou také sledovat, co jedí, na svém zařízení Galaxy a okamžitě zadat nutriční údaje do Samsung Health a do Galaxy Watch, a lépe tak řídit příjem kalorií.

Předveďte se se stylovým a nadčasovým designem

Uživatelé si mohou hodinky personalizovat díky výběru ciferníků a pásků včetně variant od firmy Braloba, výrobce vysoce kvalitních pásků na hodinky. Galaxy Watch pokračují v tradici chytrých hodinek Samsung, zachovávají si tak oceňovanou otočnou lunetu usnadňující ovládání. Nabízejí také tradičně možnost neustálého zobrazení času díky funkci Always On pro lepší přehlednost. Galaxy Watch poprvé nabízejí analogové tikání hodinek a „odbíjení“ hodin. Tradičně také přinášejí efekt vrženého stínu u vybraných ciferníků, který zvýrazní každý detail, a dodává tak hodinkám tradiční vzhled. Galaxy Watch vykazují odolnost certifikovanou pro vojenské účely se sklem Corning Gorilla Glass DX+ a špičkovou odolností vůči vodě v hodnotě 5 ATM. Umožňují tak dlouhodobé využívání v jakémkoli prostředí.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.