Twisto představuje Split, nejjednodušší způsob rozdělení útraty mezi přáteli v Česku

Praha 29. listopadu – Twisto, česká platební appka, přináší novinku, která ukončuje nekonečné dohady mezi kamarády, kdo komu „visí“ peníze. Split je nový způsob umožňující pár kliky v mobilní aplikaci rozdělit nákup zaplacený Twistem mezi více lidí. Jeden tak zaplatí Twistem útratu v baru, objedná rozvoz jídla, koupí společný dárek nebo zaplatí nádrž benzínu při cestě na dovolenou a následně útratu „splitne“ mezi ostatní. Stačí jen vybrat přátele z kontaktů a o vše ostatní se postará mobilní aplikace Twista. Novinka je již nyní dostupná pro všechny zákazníky s Twisto kartou.

„Split je nejjednodušší způsob, jak rozdělit útratu mezi přáteli. Vymysleli jsme jej tak, aby odpadla nutnost vyrovnávat se s kamarády v hotovosti, nebo si vyměňovat čísla účtů a doufat, že zaplatí opravdu všichni,“ vysvětluje Michal Šmída, zakladatel a CEO Twisto.

Split i pro lidi bez účtu

„Twisto Split funguje pro všechny, ačkoli jednoduchost nejvíce ocení zákazníci s naší mobilní appkou, protože si vyrovnají účty doslova za pár vteřin,“ doplňuje Šmída. Ti, kteří nemají Twisto, zaplatí svoji část online platební kartou nebo převodem. Aplikace jim pošle platební informace přehledně v SMS zprávě a e-mailu. V budoucnu pak nabídne i další komunikační platformy.

Se splitem do Splitu?

Twisto společně s novou funkcí v následujících dnech spustí otevřené Mistrovství České republiky ve splitování účtenek. MČR ve splitování bude probíhat do konce ledna a mistrem se stane účastník, který získá nejvíc bodů za splity. Hlavní cenou je luxusní zájezd na jachtu v hodnotě 100 tisíc do Splitu.

Další novinky po Novém roce

Twisto i v příštím roce představí řadu novinek, které přinesou nadstandardní komfort při placení a lepší přehled nad provedenými transakcemi. Docílit toho chce spuštěním nové generace platební služby, která spojí výhody kreditu i debetu. Velkým krokem bude i digitalizace platebních karet, tedy možnost nahrát platební karty do chytrých zařízení se systémy iOS a Android, jako jsou mobilní telefony nebo nositelná elektronika. A v neposlední řadě Twisto také plánuje představit vlastní nástroj pro efektivní správu výdajů a osobních financí.

Více o Twisto

Twisto je platební aplikace spojená s kartou Mastercard, která přináší moderní způsob placení. Díky Twisto účtu mohou uživatelé platit internetové nákupy na jedno kliknutí, složenky a faktury hradit jejich vyfocením v mobilní aplikaci a kdekoli jinde využít k placení Twisto kartu nebo speciální platební náramek. Navíc s nejvýhodnějším kurzem pro platby v zahraničí. Všechny nákupy Twisto agreguje v přehledné mobilní aplikaci a zákazník je pohodlně uhradí najednou na konci měsíce. Více informací na ​www.twisto.cz​.