RAZER PHONE 2 – Nová vlajková loď mobilního hraní míří na český trh

Razer Phone 2, dokonalá supervýkonná vlajková loď pro skutečné mobilní hraní, je nově dostupná u tuzemských prodejců.

Razer Phone 2_4.jpg

Praha, 3. prosince 2018 – Razer, přední globální výrobce produktů pro hráče, dnes oznámil dostupnost modelu Razer Phone 2 na českém trhu.

V roce 2017 vytvořil Razer prostřednictvím svého Razer Phone zbrusu novou kategorii herních telefonů a nyní posouvá hranice mobilních zařízení ještě dál, přičemž jim otevírá cestu do světa mobilních e-sportů a zábavy.

„První Razer Phone zčeřil vody na trhu se smartphony a založil dříve nevídanou kategorii,“ řekl Min-Liang Tan, spoluzakladatel a výkonný ředitel Razer Inc. „S modelem Razer Phone 2 jsme teď odstranili veškeré zbývající překážky k tomu, abychom mohli definovat standard a herní možnosti dle svých vlastních představ.“

HERNÍ // VÝKON

Razer Phone 2 nabízí až o 30 procent vyšší výkon než jeho předchůdce, za což vděčí kombinaci nejnovějších špičkových komponent a propracovanému systému chlazení.

Čipset Qualcomm 845 Snapdragon s grafickou jednotkou Qualcomm Adreno 630 si snadno poradí i s těmi nejnáročnějšími aplikacemi a jeho výkon ještě umocňuje chladicí systém Razeru s odpařovací komorou, který poskytuje nejlepší chlazení na trhu.

Odpařovací komora disponuje větší plochou pro odvod tepla, což ve výsledku umožňuje dlouhodobě udržovat vysoké frekvence při nižších teplotách a vyšším výkonu.

ŠPIČKOVÁ // KAMERA

Razer Phone 2 zlepšuje záznam obrazu použitím nové duální sestavy kamer s 12MP širokoúhlými čočkami s optickou stabilizací obrazu (OIS) a 12MP telefotografickými čočkami s 2násobným zoomem. Ať už se jedná o rychlou akci, nebo scény se slabým osvětlením, senzory Sony IMX jsou vyladěné tak, aby snímaly obraz s nízkou zrnitostí a širokým barevným gamutem.

V přední části přístroje se nachází 8MP kamera s podporou video streamování v rozlišení full HD, což je nedocenitelná funkce pro všechny profesionální streamery.

Aplikace kamery v Razer Phone 2 má nové uživatelské rozhraní, jehož prostřednictvím lze zařízení snadno ovládat jednou rukou v režimu na výšku i na šířku. Razer hodlá i do budoucna vydávat aktualizace svého softwaru, aby využíval všechna nejnovější vylepšení na poli záznamu obrazu.

ŠPIČKOVÁ // VÝBAVA

Razer Phone 2 využívá technologii Razer Chroma, nejoblíbenější systém RGB podsvícení v herní komunitě.

Na zadní straně telefonu se nachází logo Razeru s trojhlavým hadem, které září 16,8 miliony barev a předává různá oznámení aplikací (například na komentáře na Facebooku či zprávy přes WhatsApp). Razer Chroma navíc umožňuje různé speciální světelné efekty, jako jsou statické osvětlení, rotování spektra či dýchání.

Razer Phone 2 nyní podporuje bezdrátové nabíjení, které probíhá přes nový skleněný zadní kryt. Razer představil svůj nový systém nabíjení s technologií Chroma – nejoblíbenějším ekosystémem RGB podsvícení na světě.

Dáváte-li přednost kabelu USB-C, Qualcomm QuickCharge 4+ umožňuje uživatelům nabít telefon z nuly na 50 procent během pouhých 30 minut.

Razer Phone se může navíc pochlubit stupněm odolnosti vůči vodě a prachu IP67.

HERNÍ // DISPLEJ S PRAVOU FREKVENCÍ 120 HZ

Rok poté, co Razer uvedl na trh první skutečně herní telefon na světě, se Razer Phone 2 stále drží v čele tohoto segmentu díky jedinému skutečně 120Hz displeji, jenž nyní navíc nabízí ještě lepší výkon pro všechny milovníky naprosto plynulého obrazu bez lagování a zasekávání.

Na rozdíl od konkurenčních telefonů je 5.7“ IGZO displej UltraMotion™ modelu Razer Phone 2 i nadále jediným na trhu, který se může pochlubit 120Hz obnovovací frekvencí i 120Hz snímáním dotyků. Co vidíte, toho se můžete dotknout.

Nový displej je o 50 procent jasnější než ten, který měl první Razer Phone.

HERNÍ // DUÁLNÍ, DOPŘEDU NAMÍŘENÉ REPRODUKTORY

První Razer Phone se zapsal do historie tím, že dokázal přehrávat zvuky s rekordní hlasitostí a nulovým zkreslením. Razer Phone 2 má ještě hlasitější a čistší reprodukci než dříve, za což vděčí vylepšenému hardwaru a technologii Dolby Atmos.  

Duální, dopředu namířené reproduktory jsou umístěné v horním a dolním rámečku a umožňují jak skvělý poslech přes celou místnost, tak i pohodlné používání při několikahodinových herních maratonech.  

HERNÍ // VÝDRŽ BATERIE

Razer Phone 2 je vybavený baterií s kapacitou 4000 mAH umožňující strávit celý den hraním a zábavou, Razer navíc i nadále pracuje na vylepšování efektivní správy energie.

Zatímco předchůdci v testech vystačila baterie na 10 hodin používání při obnovovací frekvenci displeje 90 Hz, Razer Phone 2 je optimalizovaný taktéž na 10 hodin, ovšem při 120 Hz.

Razer Phone 2 si rozumí s gigabitovými sítěmi LTE s rychlostí stahování až 1,2 Gbit/s.

HERNÍ // OPTIMALIZACE

Jakožto průkopník na poli tradičních a nyní i mobilních e-sportů pokračuje Razer ve spolupráci s největším počtem herních vydavatelů na trhu s cílem zajistit co nejlepší prožitky z her.  

Razer Phone 2 byl optimalizován pro nejžhavější mobilní hity současnosti, jako jsou „PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile)“, „Rival Crimson x Chaos“, „Marvel Future Fight“, „Guns of Boom“, „RuneScape“ a další.

Netflix

Razer Phone 2 je jediným telefonem, který je oficiálně certifikovaný Netflixem pro přehrávání video obsahu v režimu HDR (vysoký dynamický rozsah) a se zvukem Dolby Surround 5.1.

Razer Cortex

Razer je vybavený aplikací Razer Cortex ve verzi pro mobilní hráče.

Razer Cortex pomůže uživatelům s organizováním her v telefonu a zároveň doporučí nejnovější tituly, které byly optimalizované pro 120Hz obrazovky. Dále také optimalizuje výkon Razer Phone 2 pro různé hry, a to buď prostřednictvím různých předvoleb, nebo přes ruční nastavení.

Razer Cortex je k dispozici v obchodě Google Play a podporuje různé modely telefonů.

azer Theme Store

Rozhraní Razer Theme Store na Razer Phone 2 obsahuje exkluzivní motivy a tapety inspirované různými nejnovějšími herními hity. Hráči zde mají na výběr například motivy z her „Vainglory“, „Arena of Valor“, „Tekken“, „Guns of Boom“, „Gear Club“ a „Titan Assault“ a brzy si budou moci stáhnout i motivy k „PUBG Mobile“.

CENA A DOSTUPNOST:

Razer Phone 2 bude u vybraných českých prodejců dostupný v černém barevném provedení za doporučenou cenu 21 999 Kč.

Podrobnější informace najdete na stránce razer.com/phone.

RAZER PHONE 2 – TECHNICKÉ PARAMETRY

Procesor a chlazení: Qualcomm® Snapdragon™ 845 (2,80 GHz) s GPU Adreno 630, chlazení s odpařovací komorou

Systémová paměť: 8 GB (LPDDR4X)

Úložištěinterní: 64 GB UFS

Úložištěexterní: SIM + micro SD slot (až 1 TB)

Displej: 5,72palcový IGZO LCD 1440 x 2560

120 Hz, široký barevný gamut

Technologie UltraMotion™

Corning Gorilla Glass 5

Vícedotykový

Ochrana před zanecháváním otisků prstů

Zadní kamery: 12 MP AF f1.75 širokoúhlá s OIS

12 MP AF f2,6 telefotografická

Duální PDAF (autofokus na bázi fázové detekce)

Duální tón, duální LED blesk

Video: Záznam videa až 4K se stereo zvukem

Přední kamera: 8 MP FF f2.0

Video 1080p

Zvuk: Dopředu natočené stereo reproduktory

Duální zesilovače / technologie Dolby Atmos

Zvukový adaptér USB-C na 3,5 mm se 24bitovým DAC

Napájení: 4000mAh Li-Po baterie

Technologie Qualcomm QuickCharge 4.0+

Rychlé bezdrátové nabíjení

Bezdrátové připojení: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac

Dvoupásmové (MIMO), antény 2×2

Bluetooth 5.0

Logo: Logo Razer Chroma s RGB podsvícením

Pásma: GSM: 850/900/1800/1900

WCDMA: 1/2/3/4/5/8

FDD-LTE: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/14/17/18/19/20/26/28/29/30/32/66/71

TDD LTE: 38/39/40/41/48

TD-SCDMA: 34/39

LAA: 46

4×4 MIMO: 1/2/3/4/7/30/38/48/66

Rychlosti: Až 1,2 Gbit/s (Cat18)

Odolnost vůči vodě: Testovaná odolnost vůči prachu a vodě IP67

Rozměry: 158,5 mm x 78,99 mm x 8,5 mm

Verze systému: Android 8.1

 

O SPOLEČNOSTI RAZER

Razer™ je přední globální producent lifestylových výrobků pro hráče.

Logo Razeru s trojhlavým hadem patří mezi nejznámější značky v herních a e-sportovních komunitách po celém světě. Ve spolupráci s fanouškovskou základnou na všech kontinentech vybudovala firma největší ekosystém hardwaru, softwaru a služeb, jenž je zaměřený přímo na potřeby hráčů.

Mezi cenami ověnčený hardware od Razeru se řadí například špičkové herní periferie, herní notebooky Blade či věhlasný telefon Razer Phone.

Do sady softwarových platforem Razeru s více než 50 miliony uživatelů se řadí Razer Synapse (platforma pro internet věcí), Razer Chroma (interní systém pro technologii RGB osvícení) a Razer Cortex (optimalizátor a spouštěč her).

Co se služeb týče, Razer zGold je jednou z celosvětově největších virtuálních kreditních služeb pro hráče. Razer Pay je elektronická peněženka určená pro mladé a mileniály a Razer Game Store je jediný digitální herní obchod, jenž nabízí odměny pro hráče.  

Razer vznikl roku 2005, sídlí v San Franciscu a Singapuru, má 15 poboček po celém světě a je považován za přední herní značku v USA, Evropě a Číně. Razer je obchodovaný na burze Hong Kong Stock Exchange (burzovní kód: 1337).

Razer – For Gamers. By Gamers.™

 

# # #