Za rozvoj obchodních příležitostí Mailkitu v zahraničí zodpovídá Jarczynski

Na nově vytvořenou pozici Director of Business Development ve společnosti Mailkit nastoupil Paul Jarczynski. Jeho úkolem bude řídit zahraniční aktivity firmy. Před příchodem do Mailkitu pracoval na několika manažerských postech ve společnosti Fresh Mail.

2017-05-09 18_10_44-Aplikace pro e-mail a SMS marketing _ Mailkit

Jarczynski profesně působil v Číně, Španělsku a Velké Británii. V těchto zemích se věnoval řízení projektů v IT a byznysovému poradenství. Vystudoval byznys, ekonomii a vývoj softwaru na London South Bank University. Mluví anglicky, španělsky a polsky.

O společnosti Mailkit s.r.o.

Společnost Mailkit byla založena v roce 2005 a stala se jednou z předních českých firem poskytujících řešení pro e-mailový marketing a marketingovou automatizaci. Cílem společnosti Mailkit je vytvářet taková řešení, která zajistí maximální možnou míru doručení zpráv a zároveň nabídne profesionální technické zázemí, pokročilé možnosti tvorby e-mailových zpráv a jejich automatizace, včetně i napojení na firemní informační systémy.

 

Mailkit zajišťuje e-mail marketingové služby například pro Škoda Auto, Notino.cz, A3 sport, mediální dům Mafra, společnosti Baťa a Pet Center a řadu marketingových agentur jako např. Etnetera Activate, LHMS či Copy General.


Mailkit je členem mnoha oborových organizací, které svou činností přispívají ke zvyšování úrovně e-mail marketingových služeb. Je aktivním členem organizace M3AAWG věnující se boji se všemi formami zneužívání internetu, dále aliancí odesílatelů CSA (Certified Senders Alliance) a Signal Spam i E-mail Experience Council, jež je oborovou odnoží největší marketingové asociace na světě DMA. Mailkit stál u zrodu iniciativy Dobryemail.cz, která se snaží šířit povědomí o pravidlech e-mailingu realizovaného správným způsobem.

 

Kontakt pro média

Jan Novosad

Rubikon PR

tel: +420 606 057 539

email: jan.novosad@rubikonpr.cz