Láska je jídlo. Restaurace v Centru Chodov podávají menu ve stylu Lásky nebeské

Praha, 6. prosince 2018 – Je libo dančí ossobuco nebo třeba burger s taženým vepřovým masem? Vybrané restaurace v Grand Kitchen, restaurační zóně v Centru Chodov, podávají až do 24. prosince speciální pokrmy v britském stylu. Jedinečné menu „Láska je jídlo“ sestavil mezinárodně uznávaný kuchař Marek Raditsch. Pokrmy byly inspirovány oblíbeným vánočním filmem Láska nebeská, stejně jako celé letošní Vánoce v Centru Chodov.

V rámci menu vznikla celkem čtyři speciální jídla v britském stylu, každé ve spolupráci s jednou z restaurací v Grand Kitchen v Centru Chodov. Restaurace Spicymama tak nabízí aromatické hovězí kari Rendang s kokosem a jasmínovou rýží. V restauraci The PUB si lze objednat skutečnou zvěřinovou delikatesu: dančí ossobuco se špaldovým rizotem, glazovanou kořenovou zeleninou a přelivem z jalovcové omáčky. Na své si přijdou i milovníci mas v housce. V restauraci Tom´s Burger je pro ně připraven „Pulled pork burger“, neboli burger s trhaným vepřovým masem pečeným v cideru, jablky a slaninou. A nechybí ani pokrm ke kávě či vínu, totiž sendvič s rostbífem, pečenou mrkví, křupavou cibulkou a zauzeným aioli. Ten je k dostání v bistru Mondieu.

Všechny tyto speciality, které dohromady tvoří vánoční menu „Láska je jídlo“, budou v Grand Kitchen v Centru Chodov podávány až do Štědrého dne. Za jejich vznikem stojí Marek Raditsch, šéfkuchař skupiny prvotřídních restaurací Kampa Group a ambasador restaurační zóny Grand Kitchen v Centru Chodov. Skladba menu v sobě odráží trendy moderní gastronomie a je pojata ve stylu vánoční romantické komedie Láska nebeská.  

Právě tomuto filmu jsou věnovány celé letošní Vánoce v Centru Chodov. Návštěvníci Centra Chodov si tak mohou užít výzdobu a foto koutky na motivy Lásky nebeské, připraveny jsou i nejrůznější soutěže o dárkové poukazy. Vánoce ve stylu Lásky nebeské v Centru Chodov odstartovala v polovině listopadu návštěva britského herce Billa Nighyho, který ve zmíněném snímku ztvárnil kultovní postavu výstředního rockera. Bill Nighy se zúčastnil hudební show, během níž zazněly písně z Lásky nebeské, a následně také rozsvítil vánoční výzdobu v Centru Chodov.  

Více informací naleznete na webové stránce www.centrumchodov.cz nebo na Facebooku https://www.facebook.com/centrumchodov.

O společnosti Unibail-Rodamco-Westfield  

Společnost Unibail-Rodamco-Westfield je předním globálním developerem a provozovatelem  nákupních destinací. Její portfolio, jehož hodnota byla k 31. prosinci 2017 oceněna na 62 mld. eur, tvoří z 88 % komerční komplexy, ze 7 % kancelářské prostory a z 6 % konferenční a  kongresové prostory. Skupina vlastní a provozuje 102 nákupních center, z nichž 56 tvoří vlajková centra v nejdynamičtějších městech Evropy a Spojených států amerických. Do nákupních center společnosti Unibail-Rodamco-Westfield každoročně zavítá 1,2 mld. návštěvníků. Díky unikátní platformě, kterou skupina Unibail-Rodamco-Westfield poskytuje maloobchodním značkám a pořadatelům eventů, se zákazníkům dostává jedinečných a stále nových zážitků. 

Společnost působí ve 13 zemích na dvou kontinentech. Se svým týmem 3 700 profesionálů, historií úspěšných projektů a špičkovým know-how má Unibail-Rodamco-Westfield ideální pozici pro realizaci projektů světové třídy na té nejvyšší úrovni. Skupina se ve svém odvětví může pochlubit množstvím připravovaných developerských projektů v hodnotě 13 mld. eur.

V souladu se svým programem Better Places 2030 společnost Unibail-Rodamco-Westfield vytváří „lepší místa“, která respektují nejvyšší ekologické standardy a zlepšují kvalitu života ve městě. 

Společnost Unibail-Rodamco-Westfield je kotována na burzách Euronext Amsterdam a Euronext Paris (Euronext ticker: URW). Sekundárně se její Chess Depositary Interests (CDI) obchodují i v Austrálii. Skupina má rating „A“ od agentur Standard & Poor’s, Moody’s a Fitch Ratings.   

Pro více informací navštivte www.urw.com.