Lenka Auerová řídí operativu Adexpresu

6. prosince 2018, Praha – Dosavadní ředitelka klientského servisu Adexpresu Lenka Auerová se posouvá do zcela nové role Operations Director. Na starosti bude mít procesní stránku fungování celé agentury, která patří do mezinárodní sítě Dentsu Aegis Network. Vedení klientského servisu postupně předá svému nástupci, kterého Adexpres vybere v prvním kvartále nového roku ve výběrovém řízení.

“Lenka patří k nejužšímu vedení Adexpresu prakticky od svého nástupu k nám v roce 2012. Agenturu zná snad nejlépe z nás všech, takže přesně ví, kde nás tlačí bota a co je potřeba zefektivnit. Posun Lenky do nové role, na kterou se teď bude moci plnohodnotně soustředit, je logickým krokem vpřed” okomentoval změnu ve vedení agentury ředitel Adexpresu Jan Galgonek.

“Adexpres je mojí srdeční záležitostí. Jsem pyšná, jak se nám podařilo vybudovat tým klientského servisu, který funguje skvěle. I díky tomu se můžu posunout do další role. Těším se na nové výzvy spojené s rozvojem agentury a hlavně na práci s našimi lidmi,” uvedla nová provozní ředitelka Adexpresu Lenka Auerová.

Ředitel Adexpresu Jan Galgonek, který část svých současných pracovních povinností převedl právě na Lenku Auerovou, se bude intenzivněji věnovat hledání nových obchodních příležitostí, řízení ostatních agentur z původní Adexpres Group, dlouhodobé strategii a rozvoji portfolia služeb.

Medajlonek Lenky Auerové

Lenka Auerová se po studiích mediální a marketingové komunikace na Slovensku přestěhovala do Prahy, kde nastoupila do mediální agentury OMD a odstartovala tak svou kariéru v digitálních médiích. V roce 2012 vedly její kroky do v té době mladé agentury Adexpres, ve které začala rozvíjet oddělení klientského servisu. Od roku 2018 pracuje v Adexpresu jako provozní ředitelka.

O skupině Dentsu Aegis Network:

Skupina Dentsu Aegis Network jako součást japonské Dentsu Inc. sestává z deseti globálních agentur – Carat, Dentsu, dentsu X, iProspect, Isobar, mcgarrybowen, Merkle, MKTG, Posterscope a Vizeum doplněných o více než 50 lokální specializovaných agentur. Vize Dentsu Aegis Network je inovovat způsoby, jakými klienti budují své značky, a to skrze expertízu a zkušenosti ze světa médií, digitálních technologií a kreativní komunikace. Nabízí širokou škálu specializovaných produktů a služeb na té nejvyšší úrovni. Se sídlem v Londýne Dentsu Aegis Network operuje ve 145 zemích světa a s celkem více než 40 tisíci specialisty. V České republice spadají do portfolia skupiny agentury Adexpres, Bistro, Bistro Social, Gong PR, Pragonauts, Vizeum, Carat, Isobar, iProspect, dentsu X, Amnet, Amplifi a Spectra. www.dentsuaegisnetwork.com

O agentuře Adexpres

Adexpres je strategická digitální mediální agentura, která díky inovativnímu přístupu a moderním technologiím vytváří marketingové strategie a dodává úspěšná řešení pro digitální budoucnost svých klientů. Vizí Adexpresu je objevovat nové cesty pro efektivní komunikaci klientů se svými zákazníky skrze digitální média a provádět klienty a jejich byznys modely digitální transformací. Adexpres je nejpočetnější digitální mediální agentura na českém trhu. Mezi její klienty patří Sazka, Lenovo, Philips nebo skupina KKCG. www.adexpres.com