Fuelio přidává funkci Knihy jízd, díky které uživatelé mohou zaznamenávat výdaje související s dojížděním

Tato nejnovější aktualizace je určena ke sledování výdajů souvisejících s provozem vašeho vozidla a umožňuje vytvářet vlastní výkazy nákladů pro účely vyúčtování. Navíc je poskytována v kombinaci s funkcí inteligentního automatického spouštění.

Bratislava, Slovensko, 11. Prosinec, 2018 –  Jedna z nejrozšířenějších bezplatních aplikací pro sledování spotřeby paliva Fuelio, kterou si oblíbily miliony uživatelů po celém světě, nyní v rámci poslední aktualizace přidává novou funkci měření ujeté vzdálenosti. Kniha jízd vám umožňuje sledovat všechny jízdy a díky tomu získat ještě lepší přehled o nákladech.

„Byl to nejčastější požadavek našich uživatelů, přičemž tuto funkci ocení všichni řidiči, kteří potřebují sledovat ujeté vzdálenosti,“ řekl Adrian Kajda, majitel produktu Fuelio. „Proto je vhodná především pro OSVČ, majitele malých podniků, řidiče taxi, ale také pro nadšence, jako jsem já sám – kteří chtějí vědět, kolik najeli a kolik je to stálo,“ dodal.

Kniha jízd přináší do aplikace Fuelio 7.4 novou chytrou funkci – automatické spouštění. Díky ní můžete aplikaci spárovat s jakýmkoliv Bluetooth zařízením ve vašem vozidle, které po připojení aktivuje záznam. Po skončení jízdy a odpojení je sledování automaticky zastaveno a jeho údaje uloženy. Všechny soubory lze uložit ve formátu GPX, který umožňuje jejich sdílení a import do dalších aplikací.

Navíc můžete vytvářet výkazy pro jednotlivé jízdy, exportovat je do formátu CSV a emailem je odeslat zaměstnavateli, případně je použít pro účely daňového odpočtu. Pro použité údaje lze nastavit vlastní rozpětí dat a kategorii.

„Tato funkce je zajímavá a užitečná zejména tím, že umožňuje sledovat náklady za každodenní dojíždění do práce, vyzvednutí dětí ze školky nebo za cesty za víkendovými nákupy,” uvedl Kajda.

S aplikací Fuelio, která je součástí poskytovatele špičkových navigací Sygic, řidiči mohou sledovat náklady za palivo a další výdaje související provozem vozidla, například za servis, používání myčky nebo parkování, a to maximálně uživatelsky přívětivým způsobem. Tato aplikace je k dispozici ke stažení zdarma ve 45 jazykových verzích na Google Play.

O SYGIC

Společnost Sygic, která byla založena v Bratislavě roku 2004, je zařazena do žebříčku nejrychleji rostoucích společností Deloitte Fast 50 a stala se první společností nabízející navigační systémy pro iPhone a druhou pro Andriod. S více než 200 milióny unikátních uživatelů GPS aplikace od Sygic v současnosti stojí v čele globálních navigací pro odvětví automobilového průmyslu a cestování.