Minimalistická True Wireless sluchátka LAMAX Dots1

Bezdrátová sluchátka připojíte přes Bluetooth a díky dokovací stanici je nabijete klidně i za pochodu.

Praha, 12. prosince 2018 – Společnost LAMAX Electronics (LAMAX), úspěšný výrobce audiovizuální elektroniky, uvádí na trh další novinku náležející do řady bezdrátové audio výbavy LAMAX. Tentokrát jde o True Wireless bezdrátová sluchátka Dots1, která přes svou kompaktní velikost nabízejí poctivý výkon při přehrávání.

Sluchátka LAMAX Dots1 přicházejí s minimalistickým designem a čistými, neokoukanými tvary, jakož i čistým a nezkresleným zvukovým výstupem, který uživatelům nabízí hutné basy i jasné zpracování vyšších tónů. Po stránce designu je třeba zdůraznit tóny tyrkysové barvy, která je pro značku typická. Součástí zařízení je i integrovaný mikrofon, díky kterému můžete snadno vyřizovat telefonní hovory ze spárovaného smartphonu. Tyto hovory přijmete pomocí jediného multifunkčního ovládacího tlačítka, takže svůj telefon ani nemusíte vytahovat z kapsy, batohu či kabelky.

Sluchátka mají stejně jako další produkty LAMAX Electronics univerzální využití, takže se neztratí při sportu či například ani v kanceláři. A ono „neztratí“ myslíme doslova, protože k nim dostanete krabičku na přenášení, která zabrání častému nešvaru bezdrátových špuntů. Jeden se často někam zakutálí, ale v tomto případě budete mít oba na jednom místě. O ztrátu sluchátek se nemusíte strachovat ani při sportu, kdy můžete využít jednu ze tří sad háčků pro připevnění k uším, která jsou součástí balení. A přímo v balení navíc naleznete i tři různé velikosti špuntů odpovídající přesně vašim potřebám.

Baterie s kapacitou 100 mAh na jedno nabití fungují až 6 hodin v režimu Mono, respektive 3 hodiny v režimu Stereo. Krabička „proti ztrátě“ navíc zároveň slouží i jako nabíjecí stanice s kapacitou baterie 520 mAh, díky které si špunty na cestách nabijete až pětkrát. Sluchátka LAMAX Dots1 se z „nuly na sto“ dostanou asi za dvě hodiny a v pohotovostním režimu vydrží 150 hodin. Samotné pouzdro pak dobijete skrze micro USB port.

Se zdrojovým zařízením se sluchátka LAMAX Dots1 spárují prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth 4.2, která má dosah až do 10 metrů. K párování navíc dochází ihned po zapnutí – nejprve se navzájem vyhledají oba špunty, které následně vyhledají telefon či jiné zařízení podporující Bluetooth.

Bezdrátová sluchátka LAMAX Dots1 zakoupíte na českém trhu již nyní za koncovou cenu 1 890 Kč včetně DPH.

O společnosti LAMAX

Jsme LAMAX Electronics. Jsme výrobci elektroniky, kterou budeš chtít používat každý den. Ať si nasadíš sluchátka, zapneš reprák, natočíš svůj trip nebo použiješ jiný produkt – buď si jistý následujícím. Naše kousky jsou maximálně ready to use. Třeba k akční kameře u nás dostaneš celý set příslušenství. Proč? Protože tě netlačíme rovnou do dalšího nákupu. Taky neexperimentujeme s posledními hi-tech výstřelky. Místo toho přinášíme spolehlivé produkty za férovou cenu s dlouhou výdrží a super odolností. Prostě takové, co s sebou můžeš mít nonstop.