Umělá inteligence Huawei pomáhá nevidomým „vidět“ emoce

Nová kampaň společnosti Huawei představuje další schopnosti umělé inteligence nejnovějšího modelu Mate 20 Pro. Speciálně vyvinutá aplikace pomůže nevidomým zlepšit kvalitu života díky možnosti “vidět” emoce.

Huawei v kampani ukazuje, jak lze pomocí špičkové umělé inteligence posunout technologické limity ve společnosti, a to díky novému inovativnímu Huawei Mate 20 Pro, který je dosud nejvýkonnějším a nejmodernějším smartphonem. Společnost Huawei dokazuje, že její slogan, “Make It Possible”, je hnací silou přinést k životu nemožné.

“V návaznosti na úspěch projektu Sound of Light, ve kterém jsme severní polární záři transformovali pomocí systému umělé inteligence modelu Mate 20 Pro do úžasné hudby, kterou následně prezentoval symfonický orchestr ve Vídni, chceme opět ukázat, že HUAWEI Mate 20 Pro je náš nejvýkonnější smartphone na trhu. Tentokrát se AI našeho vlajkového modelu potýká s úplně novou výzvou, která si klade za cíl pomoci zrakově postiženým lidem. Pro nevidomé je každý den výzva a my jsme hrdí, že zrovna naše přístroje jim obohatí jejich životy a přiblíží jim jejich blízké,“ sdělila komunikační manažerka Huawei Gabriela Löbel.

Výsledek možností tvůrčí technologie a její pomoci nevidomým bude zveřejněn 17. prosince.

– – –

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2016 se společnost umístila na 3. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Šestnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.