myPhone FUN 6 Lite: opravdu rychlý smartphone

V Pardubicích 12.12.2018 – Značka smartphonů myPhone na český trh uvádí dostupný smartphone a operačním systémem Android 8 Oreo Go Edition. Speciální verze systému je optimalizována pro zařízení s menším výkonem, díky tomu se vyznačuje rychlou odezvou oblíbených aplikací z obchodu Google Play.

Pohodlné ovládání

myPhone FUN 6 Lite je dostupný mobilní telefon, který je vybaven tradiční konstrukcí s dotykovým displejem pro pohodlné ovládání. Tvary plastového těla telefonu se pro pohodlné držení v ruce zaoblily, telefon se nabízí dvou barevných variantách – klasické černé a atraktivní stříbrné.

FUN 6 Lite je s velkým displejem s úhlopříčkou 5 palců připraven přinést uživatelů bohaté zážitky z používání aplikací v systému Android. Rozměry zobrazovací plochy nahrávají příjemnému ovládání v jedné ruce při nejrůznějších situacích.

Mobil podporuje surfování ve Wi-Fi sítích, pro mobilní data slouží protokoly 2G a 3G. S FUN 6 Lite lze používat současně soukromé a pracovní číslo, o vše se postará bezproblémový chod dual SIM.

Rychlý systém na míru

Novinka využívá speciální verzi operačního systému systém Android 8 Oreo Go edition, který zohledňuje nižší výkon hardwaru tak, aby byla odezva systému a aplikací vždy maximálně rychlá a příjemná.

Uživatelský komfort podporují aplikace z obchodu Google Play, které zpřístupní služby Google map a navigace, přehrávání videí z Youtube a další obsah. Součástí výbavy aplikací telefonu jsou odlehčené verze populárních aplikací jiných výrobců, mezi nimi jsou Facebook Lite, Skype Lite atd. 4jádrovému procesoru MediaTek umožní spustit a používat více aplikací současně.

Systém Android 8 Oreo Go edition je až o polovinu méně náročný na vnitřní úložiště telefonu než klasický Android. myPhone FUN 6 Lite nabízí 8GB interní úložiště, je navíc vybaven slotem pro paměťové microSD karty s kapacitou až 128 GB. S telefonem je možné pohotově zachytit životní okamžiky, o vše se postará zadní 2Mpx fotoaparát s výkonným LED bleskem.

Technické specifikace

Displej (úhlopříčka) TN (5“)
Rozlišení displeje 854 x 480 px, 196dpi
Procesor Quad Core 1.3 GHz
Paměť 8 GB vnitřní/500 MB RAM
Podpora paměť. karet microSD až do 64 GB
Mobilní sítě 3G 900/2100 MHz
2G 850/900/1800/1900 MHz
3G modem HSDPA: 21 Mbps
HSUPA: 5,7 Mbps
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Rozhraní micro USB
Bluetooth 4.0
GPS ano + aGPS
Dual SIM ano – microSIM (3ff) a nanoSIM (4ff)
Senzory proximity, světelný, akcelerometr
Kamera 2 Mpix s LED (zadní)
0,3 Mpix (přední)
Baterie 2000 mAh Li-on
Doba nabíjení max. 4 hodiny
Operační systém Android 8 Oreo Go
SAR 0,599 W/kg
Rozměry 143 x 71,8 x 10 mm
Hmotnost 149,7 g

Ceny a záruky

myPhone FUN 6 Lite je dostupný v černém a stříbrném provedení. Na myPhone FUN 6 Lite se vztahuje záruka 24 měsíců.

Telefon je již nyní dostupný v prodeji za doporučenou cenu 1 490 Kč s DPH.

O myPhone

Se značkou myPhone se uživatelé mobilních telefonů setkávají od roku 2007. Zpočátku se výrobce zaměřil na působení na mobilních trzích v ČR, SR a Polsku, v současnosti se jeho výrobky prodávají v 17 zemích Evropy, je certifikovaným partnerem Google MADA partner a držitelem ocenění Google European Award .

Značka myPhone nabízí bohatou nabídku přístrojů, mezi nimiž zákazníci najdou seniorské, tlačítkové, odolné a chytré telefony. Mezi hlavní znaky produktů myPhone patří kvalitní design, moderní technologie a pokročilé funkce. U myPhone se klade důraz na kvalitně lokalizované prostředí operačního systému Android, podrobné návody k použití v místním jazyce a dostupná servisní podpora.

Výhradním distributorem telefonů myPhone pro ČR a SR je společnost C.P.A. CZECH s.r.o., která je současně autorizovaným servisem myPhone.

Další informace o telefonu naleznete na www.myphone-mobile.com

V případě zájmu o další informace nebo zápůjčky produktů na testování se na nás neváhejte obrátit.