Na trh se vrací výhodné dvojité balení Bose SoundTouch 10 pro stereo poslech nebo ozvučení dvou místností

Na letošní předvánoční trh se vrací výhodný „doublepack“ bezdrátového designového reproduktoru Bose SoundTouch 10. Dva kusy lze využít k působivému stereo ozvučení velkého obývacího pokoje nebo pro synchronizovanou hudební kulisu ve dvou místnostech s možností dalšího rozšíření.

Praha, 14. prosince 2018 – Společnost BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro ČR, vrací na trh omezené množství výhodného dvojitého balení oblíbeného reproduktoru SoundTouch 10. Tato sada nabízí elegantní řešení stereo ozvučení velkých pokojů, nebo ji lze využít pro bezdrátové rozvedení do hudby dvou místností. Oba reproduktory se pomocí bezplatné aplikace pro Android či iOS bezdrátově propojí pomocí WiFi do zvoleného režimu – stereo nebo multiroom. Prostřednicvím stejné aplikace mohou všichni členové domácnosti následně ovládat veškeré funkce a volit hudbu z populárních streamovacích služeb nebo domácího datového úložiště. V nastavení multiroom je možné volit pro každou místnost jiný hudební podkres nebo pustit v celém prostoru synchronizovaně stejnou hudbu.

Pomocí dalších reproduktorů rodiny SoundTouch je možné systém dále rozšířit a bezdrátově rozvést ozvučení do celého bytu nebo domu. K tomu lze využít další audiosystémy Bose SoundTouch 10, SoundTouch 20, SoundTouch 30 či výkonný soundbar SoundTouch 300. Rodina produktů SoundTouch přestavuje komplexní řešení v odvětví domácích audiosystémů. Kvalita i hlasitost zvuku překvapí téměř každého posluchače.

Audiosystém SoundTouch 10

Přesto, že je SoundTouch 10 malou „bedničkou“ s rozměry přibližně 21 x 14 x 9 cm, jeden tento audiosystém je ideálním prostředkem k plnému a kvalitnímu ozvučení vaší kuchyně, ložnice nebo menšího obývacího pokoje. I tento nejmenší člen rodiny SoundTouch obsahuje patentovaný systém WaveGuide – „zvukovod“, který dokáže využít akustického tlaku i ve zpětném kmitu reproduktoru a tak zvyšuje jeho výkon a zároveň vytváří efekt prostorového zvuku.

Dvojité balení audiosystému SoundTouch 10 je nyní k dostání u autorizovaných prodejců distributora, společnosti BaSys CS, za koncovou doporučenou cenu 8 990 Kč.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.