EVOLVEO WM430 je nová myš s ambicemi herní myši za dostupnou cenu

Vícebarevné podsvícení dělá z této bezdrátové myši atraktivního společníka při běžné práci s počítačem, nebojí se ale ani nástrah a úskalí počítačových her

17. 12. 2018 – Novinkou mezi herními periferiemi značky EVOLVEO je bezdrátová myš s označením WM430. Myš je určena nejen pro běžnou práci s počítačem, ale má ambice i pro uplatnění ve světě počítačových her. Myš je osově souměrná, hodí se tedy pro úchop pravou i levou rukou. Myš se snadno instaluje a automatické párování s 2,4GHz technologií ve spojení se zabudovaným lithiovým akumulátorem 520 mA poskytuje pohodlnou práci bez kabelů a bez starostí s výměnou a nákupem baterií. EVOLVEO WM430 se dobíjí přes micro USB kabel.  Myš pracuje spolehlivě do vzdálenosti 10 metrů.

Citlivost optického sensoru a tedy rozlišení myši lze jednoduše měnit přepínačem v hodnotách 800/1000/1600 DPI. Myš je vybavena šesti tlačítky a rolovacím kolečkem. Tlačítka lze programovat v rámci aplikací. Zvolené spínače tlačítek se vyznačují vysokou odolností a spolehlivostí.  

Vícebarevné podsvícení dělá z bezdrátové myši EVOLVEO WM430 atraktivního společníka při běžné práci s počítačem, nebojí se ale ani nástrah a úskalí počítačových her.

Dostupnost a cena

Bezdrátová počítačová myš EVOLVEO WM430 se je dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců za doporučenou koncovou cenu 349 Kč včetně DPH.

Specifikace:
• 2,4GHz technologie s automatickým párováním
• dosah 10 metrů
• přepínač rozlišení 800/1000/1600DPI
• 6 tlačítek a 1 rolovací kolečko
• snadná instalace
• vícebarevné podsvícení
• zabudovaný Lithium akumulátor 520 mA
• dobíjení přes Micro USB kabel
• kompatibilita: Window 2000, Windows ME, Windows XP, Windows Vista, Window 7/8/1

Web:  http://www.evolveo.com/cz/wm430

Facebook: https://www.facebook.com/evolveoeu

EVOLVEO je značka elektroniky, která vznikla v roce 2005 a specializuje se na oblasti digitálního domova, osobní elektroniky a herních produktů. Značka je zaměřena na muže, kteří se zajímají o spotřební elektroniku nebo informační technologie, požadují trendové produkty a hledají ekonomicky výhodnější řešení vzhledem k nabídce velkých nadnárodních značek. Rozvoj, distribuci a servis EVOLVEO zajištuje mezinárodní tým ve více než deseti zemích. 
EVOLVEO podléhá řízení jakosti dle normy ISO 9001.