Maxi výprodeje v Datartu startují hned o prvním vánočním svátku

Vánoční výprodeje v Datartu letos vypuknou již v úterý 25. prosince. Pokryjí celý sortiment elektra i příslušenství a dosáhnou až 70 %.

„Povánoční výprodeje budeme letos startovat hned 25. prosince o prvním vánočním svátku a potrvají do poloviny ledna. Výrobky do výprodejů budeme postupně přidávat a nabídku top produktů obměňovat, proto se určitě vyplatí nás sledovat po celou dobu výprodejů, jak v e-shopu, tak v našich prodejnách. Zákazníci, kteří najdou pod stromečkem dárkovou kartu Datart, ji mohou v rámci výprodejů velmi dobře zhodnotit,“ říká Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu. Kromě slev bude Datart nabízet i splátky bez navýšení.

O prvním i druhém vánočním svátku budou sice prodejny zavřené, ale v e-shopu budou zlevněné produkty k dispozici hned 25. prosince. Všechny prodejny se opět otevřou 27. prosince.

„Vánoční výprodeje jsou u nás již tradičně velmi oblíbené. Tento rok připravujeme maxi výprodeje především mobilních telefonů, velkých televizorů, herních konzolí, kávovarů. Na velké slevy se mohou zákazníci těšit také u velkých domácích spotřebičů, jako jsou pračky, chladničky a sušičky,“ doplňuje Iva Pavlousková. Cílem výprodejů je vyprázdnit sklady a uvolnit tak místo pro nákup nového zboží na další sezónu.