Pečení pro Apolenku

Pardubice, 18. prosince 2018 – nedávný požár farmy Apolenka vyvolal nebývalou vlnu solidarity po celém Pardubickém kraji. Událost zasáhla i zaměstnance firmy PROFI CREDIT, kteří se rozhodli věnovat farmě výtěžek ze své tradiční charitativní akce Pečení pro dobrou věc.

Akce Pečení pro dobrou věc se v pardubické centrále PROFI CREDITu koná pravidelně každé třetí pondělí v měsíci. Jedno z oddělení společnosti vždy napeče pro ostatní kolegy slané i sladké pochoutky a své výrobky prodává za symbolických 10 Kč. Přispět může samozřejmě každý jakoukoli částkou. Výtěžek z prodeje pak toto oddělení věnuje na podporu charitativní aktivity, kterou si samo předem vybere. „Tento měsíc naši lidé spontánně a téměř jednomyslně vybrali Apolenku, která nyní pomoc akutně potřebuje“, uvádí Pavel Klema, generální ředitel společnosti. Mezi zaměstnanci PROFI CREDITu se tak podařilo vybrat více jak 13 tisíc korun.

Akce se v předvánočním čase přímo zúčastnila i ředitelka farmy Apolenka Jolana Štěpánková, která tak měla možnost ochutnat rozličné druhy domácího cukroví a především převzala z rukou Pavla Klemy šek na 50 tisíc korun, které firma PROFI CREDIT přidala k vybrané částce od zaměstnanců.  „Jsem okouzlena příjemnou atmosférou celé akce. Samozřejmě si velice vážíme finančního daru, ale nesmírně povzbuzující je i vědomí, že firmám a lidem v kraji není osud naší farmy lhostejný“, dodává Jolana Štěpánková.