Zaměstnanci Sberbank splnili více než 300 vánočních přání

Praha, 18. 12. 2018 – Zaměstnanci Sberbank plní vánoční přání dětem a seniorům. Klientům domovů seniorů či dětem pobývajícím v dětských domech nakoupili přes 300 dárků, o které si napsali Ježíškovi. Na Štědrý večer si tak ti mladší rozbalí vytouženou panenku, auto na ovládání, dřevěné kostky nebo stavebnici, ti starší pak pěknou knížku, kosmetiku či oblečení.

Jedná se o tradiční předvánoční akci Sberbank, kdy její zaměstnanci obdarovávají ty, kteří se nacházejí v obtížné životní situaci či jim nemá jejich přání kdo splnit. Letos banka vybrala čtyři domovy dětí, seniorů a pečující o děti i dospělé s mentální retardací. „Zaměstnanci si jejich vánoční přání rozebrali během chvíle a pak již každý osobně vytoužený dárek pořídil. Celkem udělají radost téměř dvou stovkám dětem, dospělým a seniorům, kterým vánoční dárky rozvezeme až pod vánoční stromek,“ říká Jan Hainz, šéf komunikace Sberbank.

Letos tým banky obdaroval Domov pokojného stáří – Domov svatého Vavřince v Chrastavě, Domov pokojného stáří Kamenná, Dětský domov Mašťov a Domov Laguna Psáry.

Sberbank CZ, a.s.

Sberbank CZ je univerzální bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb retailovým klientům, malým a středním firmám i velkým společnostem. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. Dlouhodobě rozvíjí program FÉR produktů s jasnými cenami a podmínkami. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.