Bluetooth reproduktor domů i do kanceláře

18. prosince, Praha – Výdrž až patnáct hodin, True Wireless Stereo, bluetooth, NFC a pasivní zářiče pro zlepšení bassů. Těmito specifikacemi se pyšní nový bluetooth reproduktor Suave od YENKEE. Výrobce zároveň zvolil decentní design v černé barvě, který je vhodný do každého interiéru.

Dva jsou lepší než jeden

Bluetooth reproduktor Suave je vybaven technologií True Wireless Stereo, která umožňuje propojení dvou reproduktorů zároveň. Uživatel si tak spáruje dva Suave reproduktory a docílí pravého stereo zvuku. V pohodlí domova a bez zbytečných kabelů lze vytvořit audio sestavu, která zastoupí klasické reproduktory nebo Hi-Fi věž. Zařízení také disponuje NFC, které zajistí rychlé a bezkontaktní párování telefonu s reproduktorem.

Černá hraje prim

Suave vsadil na kombinaci elegantní černé s texturovaným povrchem, který se hodí do jakéhokoliv prostředí. Na bocích jsou pasivní zářiče ve stejné barvě pro zvýraznění bassů a na spodní části jsou gumové nohy, které drží reproduktor pevně na místě. Reproduktor je tak připraven na jakýkoliv hudební žánr.

Dlouhá noc pro Suave

Reproduktor skrývá ve svém těle baterii o kapacitě 4000 mAh, která poskytne dostatek energie až pro patnáct hodin nepřetržitého přehrávání hudby. „U Suave jsme se zaměřili také na praktické vlastnosti. Především na výdrž, která je u bezdrátových reproduktorů mnohdy příliš krátká,“ doplňuje Goran Setler, zástupce značky YENKEE.