Equa bank získala ocenění Global Banking & Finance Review. Stala se Nejlepší retailovou bankou v ČR 2018

Praha, 19. prosince 2018 – Equa bank, přední hráč v oblasti on-line bankovnictví na českém trhu, získala v uplynulých dnech další prestižní ocenění. Renomovaný časopis Global Banking & Finance Review ji vyhodnotil jako Nejlepší retailovou bankou v České republice 2018 (Best Retail Bank Czech Republic 2018).

Equa bank letos sbírá řadu ocenění. V soutěži Banka roku™ vyhrála novou kategorii a stala se Bankou zákazníků 2018. V soutěži WebTop100, která oceňuje nejlepší projekty digitálního marketingu, vyhrála se svojí aplikací mobilního bankovnictví kategorii Mobilní řešení.

„Získaných ocenění si velmi vážíme, neboť jsou důkazem, že naši práci děláme dobře a klienti a odborná veřejnost doma i v zahraničí to oceňují. V letošním roce jsme přišli s řadou novinek, které představují jednoduchá a inovativní řešení osobních financí a zařadily nás mezi nejlepší.“ uvedl Petr Řehák, generální ředitel a předseda představenstva Equa bank.

Ocenění Global Banking and Finance Review od svého založení v roce 2011 odráží inovace, úspěchy, strategie, progresivní a inspirativní změny, ke kterým dochází v rámci globální finanční komunity. Ocenění bylo vytvořeno za účelem uznání finančních institucí a společností všech velikostí, které jsou nejlepší v určitých oblastech podnikání.

Ocenění se vyvíjelo a rozšiřovalo tak, že dnes zahrnuje bankovnictví, devizové, pojišťovací, hedgeové fondy, penzijní fondy, finanční poradenství, finanční management a další oblasti podnikání.