myPhone Hammer Patriot: dokonale padne do ruky

V Pardubicích 19.12.2018 – Značka smartphonů myPhone nabízí dostupný voděodolný telefon Hammer Patriot, který obstojí při pobytu v náročných podmínkách. Je zrozený pro použití na stavbě, při sportu a třeba i v zaprášené dílně.

Vždy a všude na příjmu

Hammer Patriot je telefonem do nepohody, pevná konstrukce splňuje normu krytí IP68. Telefon je tak 100 % utěsněný proti vniknutí nejmenších částeček prachu. Současně zvládne 30minutovou koupel ve vodě v hloubce až 1,5 m. Telefon tak mohou majitelé bez obav umývat pod tekoucí vodou či se s ním pohybovat venku v lijáku. Nezáleží, v jakých podmínkách se bude Hammer Patriot používat, je připraven na ty nejvíce extrémní.

Tlačítkové ovládání

Design konstrukce má evropský původ, tvary těla s vykrojenými boky vycházejí vstříc pevnému ergonomickému držení a pohodlnému ovládání telefonu. Hammer Patriot nabízí 2,4palcový barevný displej s dobrou čitelností obrazu i ve zhoršených světelných podmínkách.

Díky absenci operačního systému je ovládání jeho funkcí rychlé a pohodlné, všechny povely obslouží tradiční přehledná tlačítková klávesnice. Paměť telefonu poskytuje dostatek prostoru pro uložení až 100 SMS a 250 kontaktů. Telefon obsahuje microSD slot pro přídavnou paměťovou kartu a navýšení vnitřní paměti až o 32 GB. S funkcí Dual SIM lze být na příjmu například na pracovním i soukromém čísle.

Mezi praktické funkce určitě patří FM rádio, LED svítilna, nechybí budík, kalkulačka a kalendář. K fotografování je připraven 2Mpx snímač na zadním krytu. Li-Pol baterie s kapacitou 1 800 mAh pak zajistí až několikadenní výdrž telefonu na jedno nabití.

Technické specifikace

Displej (úhlopříčka): 2,4”
Rozlišení displeje: 320 x 240 px, 167 dpi
Vnitřní paměť: 100 SMS a 250 kontaktů
Podpora paměť. karet: až do 32 GB microSD
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
Bluetooth: 3.0
Rozhraní: microUSB
Dual SIM: ano – 2x miniSIM (2ff)
Kamera: 2 Mpx s LED bleskem (zadní)
Baterie: 1800 mAh Li-Pol
Stupeň ochrany: IP 68
Rozměry: 132 x 55 x 29 mm
Hmotnost: 152 g

Ceny a záruky

Odolný myPhone Hammer Patroit je k dostání ve stříbrné variantě s doporučenou cenou od 1 290 Kč. Na myPhone Hammer Patroit se vztahuje záruka 24 měsíců.

O myPhone

Se značkou myPhone se uživatelé mobilních telefonů setkávají od roku 2007. Zpočátku se výrobce zaměřil na působení na mobilních trzích v ČR, SR a Polsku, v současnosti se jeho výrobky prodávají v 17 zemích Evropy, je certifikovaným partnerem Google MADA partner a držitelem ocenění Google European Award .

Značka myPhone nabízí bohatou nabídku přístrojů, mezi nimiž zákazníci najdou seniorské, tlačítkové, odolné a chytré telefony. Mezi hlavní znaky produktů myPhone patří kvalitní design, moderní technologie a pokročilé funkce. U myPhone se klade důraz na kvalitně lokalizované prostředí operačního systému Android, podrobné návody k použití v místním jazyce a dostupná servisní podpora.

Výhradním distributorem telefonů myPhone pro ČR a SR je společnost C.P.A. CZECH s.r.o., která je současně autorizovaným servisem myPhone.

Další informace o telefonu naleznete na www.myphone-mobile.com