Arrow Electronics rozšiřuje portfolio IoT v regionu EMEA o řešení CymbIoT

Paříž, prosinec 2018 – Globální dodavatel technologií Arrow Electronics zařadil produkty společnosti CymbIoT do svého portfolia řešení pro internet věcí (IoT) „From sensor to sunset“. Společnost CymbIoT se specializuje na integraci a správu rozsáhlých IoT sítí obsahujících velké množství video zařízení.

Portfolio společnosti CymbIoT obsahuje dva klíčové produkty pro zajištění efektivního provozu IoT řešení. Prvním je software C&C (Control and Command), který rozpozná veškeré typy senzorů a propojí všechny systémy, podsystémy, video vstupy a senzory do jediné platformy s odezvou v reálném čase, příslušnými bezpečnostními funkcemi, nástroji uživatelského rozhraní a funkcemi pro automatizované zpracování.

Druhým klíčovým produktem společnosti CymbIoT je VMS (Video Management System), systém pro správu velkého množství video zařízení, který dokáže spravovat tisíce kamer v jediné implementaci a umožňuje stovkám operátorů fungovat souběžně. Je určen pro hromadné implementace a lze jej využít v libovolném průmyslovém odvětví i v prostředí chytrých měst (smart cities). Kromě toho umožňuje i analýzu video obsahu.   

„Trh IoT se neustále rozšiřuje o nová řešení, produkty a dodavatele. My se v této oblasti zaměřujeme na inovativní řešení, která mají vysoký potenciál, a jedním z nich jsou právě řešení společnosti CymbIoT,“ uvedl Paul Karrer, ředitel Arrow ECS EMEA pro IoT. „Společnost CymbIoT, která je dalším skvělým zástupcem izraelské technologické scény, přichází s technologiemi, které budou v blízké budoucnosti pro správu implementací IoT naprosto nezbytné.“

„Spolupráce se společností Arrow je naší první volbou, protože mají vynikající a globálně bezkonkurenčně progresivní přístup k IoT,“ řekl Oren Feldmann, CEO společnosti CymbIoT. „Společnost Arrow dodává veškeré technologie související s IoT, od elektronických komponent po sofistikovaná IT řešení, a to nám poskytuje dokonalé prostředí, kde lze naše řešení optimálně uplatnit.“

Platforma „From sensor to sunset“ představuje komplexní portfolio řešení pro IoT, které společnost Arrow dodává na trh – od senzorů, bezdrátové konektivity a komunikačních bran až po cloudové platformy, sběr dat, jejich agregaci, vizualizaci, analytiku a bezpečnost. Zahrnuje rovněž široké spektrum řešení pro služby v oblasti podpory inovativních idejí, návrhů, integrace, průmyslové výroby, logistiky, financí, bezdrátové konektivity, a také v oblasti účtování, marketingu, monitorování a řízených služeb, nebo řízení životního cyklu produktů a jejich likvidace.

O společnosti Arrow

Arrow Electronics přináší inovativní řešení pro více než 150 000 předních světových výrobců technologií používaných v domácnostech, podnicích a každodenním životě. Společnost Arrow, která zaznamenala v roce 2017 prodeje ve výši 26,6 miliardy USD, dodává elektroniku a podniková IT řešení pro zákazníky a dodavatele na průmyslových a komerčních trzích. Společnost disponuje sítí více než 345 poboček, které obsluhují více než 80 zemí. Další informace naleznete na webu FiveYearsOut.com.