Bohemia Interactive rozdává vánoční dárky. Výrazné slevy pro všechny hráče.

Praha, 21. prosince 2018 – Bohemia Interactive nabízí své populární tituly až do 3. ledna 2019 za výrazně nižší ceny v rámci zimních slev na Steamu a Bohemia Store. Některé tituly a DLC jsou k dostání se slevou až 80 %.

Vánoční období a s ním spojené volno představuje ideální příležitost vyzkoušet si hry, které hráčům doposud unikaly. Platí to i o hrách od Bohemia Interactive.

Od 20. prosince 2018 (18:55 CET) až do 3. ledna 2019 (19:05 CET) si mohou zájemci na Steamu a Bohemia Store pořídit výhodně například základní hru Arma 3, ale i sadu DLC včetně Arma 3 Apex, Arma 3 Laws of War a další se slevou až 66 %.

První dva díly série Arma (1, 2) jsou k dispozici včetně DLC dokonce s 80% slevou. Snížená cena bude možná kreativní hráče motivovat, aby si vyzkoušeli unikátní sandboxové dobrodružství Ylands, které se úspěšně etabluje i na obrovském čísnkém trhu.

Bohemia Interactive však nezapomíná ani na fanoušky svých starších titulů. Doslova jen za pár korun jsou tak k mání například adventury Memento Mori či Alternativa nebo dnes již kultovní strategie Original War a UFO: Afterlight.

Kompletní seznam zlevněných her od Bohemia Interactive najdou hráči na Steamu nebo Bohemia Store, kde je navíc řada her k dispozici v obsahově exkluzivních edicích. A kdo neudělá radost sám sobě, může hry pořídit jako dárek pro své blízké či kamarády.

Příjemné svátky a spoustu zábavy v roce 2019 všem přeje…

Bohemia Interactive

O studiu Bohemia Interactive

Studio Bohemia Interactive bylo založeno v Praze roku 1999. Jedná se o nezávislé herní vývojářské studio, které je převážně známé díky oceňované sérii Arma. Ta započala svou existenci už v roce 2001 se hrou Arma: Cold War Assault, která se stala prodejní jedničkou na PC po celém světě a získala mnoho mezinárodních ocenění. V úspěšné sérii dále přišly hry Arma 1, Arma 2, samostatný datadisk Operace Arrowhead a trojice DLC, které sérii dále rozšířily. Nejnovější přídavek v podobě hry Arma 3 stál na počátku Early Access éry herního vývoje a byl úspěšně vydán v roce 2013, následován velkým množstvím updatů, DLC a rozšířením Arma 3 Apex.

Studio Bohemia Interactive je rovněž vývojářem her Take On Helicopters, Carrier Command: Gaea Mission a Arma Tactics. Neustále podporuje již vydané hry Arma 3, Argo a Take On Mars a v současné době pracuje na hrách DayZ, Ylands, Arma Mobile Ops a Mini DAYZ (iOS & Android), novém enginu Enfusion a několika dalších projektech. Pro více informací o studiu Bohemia Interactive zamiřte na webové stránky www.bistudio.com.