Připravte se na silvestrovskou party s Panasonic

Silvestr je pro většinu lidí symbolem party a nezapomenutelného večera. Aby tomu bylo i u Vás, připravte se na poslední den letošního roku ve velkém stylu.

Silvestrovský večer rozhodně nekončí půlnocí. Přelom roku je jednou z mála možností, kdy si můžete užít zábavu naplno s vyšší tolerancí sousedů. Pozvěte proto přátele a buďte připraveni na tanec, karaoke i silvestrovské komedie ve velkém stylu.

Hudba k tanci i karaoke

Možná jste zaznamenali relativně novou kategorii party audio systémů. Tato snadno přenosná zařízení typu vše v jednom kombinují působivou hudební reprodukci s řadou dalších propracovaných funkcí, včetně možnosti streamovaní hudby z různých zdrojů a karaoke. Základem pro hudební doprovod večírků by měl být kromě kvalitní reprodukce celého frekvenčního pásma silný basový základ, který zvedne všechny ze židlí. Party systém využijete samozřejmě i kdykoli jindy pro přehrávání hudby v domácnosti.

Vzorovou ukázkou je party systém Panasonic SC-UA30. V jediném těle kombinuje zesilovač o výkonu 300 W RMS, šest reproduktorů, dva bassreflexy, ovládací panel, konektory pro připojení USB disku a dvou mikrofonů pro karaoke, Bluetooth a volitelné stylové osvětlení. Konstrukce s výškovými reproduktory umístěnými v čele i bocích produkuje z jednoho místa rovnoměrné ozvučení celého prostoru v rozsahu 180°.

Filmy v nejvyšší kvalitě

Ke správné party patří i video a sada oblíbených filmů. Nejlepšího obrazu dosáhnete zkombinováním televizoru s rozlišením 4K a Ultra HD Blu-Ray přehrávače. Toto řešení je díky minimální kompresi lepší než streamování filmů. Kvalitě obrazu uloženému na Ultra HD Blu-Ray discích se nevyrovnají ani nejkvalitnější internetové zdroje.

Příkladem přehrávače, který uspokojí většinu uživatelů, je Panasonic DP-UB330E (5 990 Kč). Tento přehrávač využívá nejnovější technologie k tomu, abyste si vychutnali filmy z libovolného zdroje v nejvyšší možné kvalitě. Obraz přepočítává až do 4K kvality, což znamená, že do původních filmů přidává miliony obrazových bodů a díky tomu získáte ostrost, strukturu a jemnější detaily. Navíc podporuje přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení Hi-Res audio.

Aby s přehrávačem držel krok i obraz, budete potřebovat 4K televizor. Vynikající kvalitu nabízí například model Panasonic FX780 (35 990 Kč v úhlopříčce 55“), který je zasazen do skleněného rámu a lze pořídit až do úhlopříčky 75“ (189 cm). Brilantní obraz zaručují technologie převzaté z profesionálních hollywoodských studií. Pokud se považujete za skutečně náročného diváka, pak sáhněte po OLED televizoru řady FZ800 (49 990 Kč v úhlopříčce 55“) využívajícímu stejné profesionální technologie v kombinaci s nejlepší obrazovkou, jaká existuje.

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je celosvětovým lídrem v rozvoji elektronických technologií a řešení pro zákazníky v odvětví spotřební elektroniky, bydlení, automobilovém průmyslu a podnikových řešeních. V roce 2018 slaví společnost sté výročí založení, od té doby roste v globálním měřítku. V současnosti má po celém světě 591 dceřiných společností a 88 přidružených společností, které za finanční rok končící 31. březnem 2018 zaznamenaly konsolidované čisté tržby ve výši 61,4 miliard Euro. Hlavním cílem Panasonic Corporation je vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací v různých oborech a využívání svých technologií k zajištění lepšího života a lepšího světa pro své zákazníky. Chcete-li se o skupině Panasonic dozvědět více, navštivte http://www.panasonic.com/global.