O2 rozšiřuje dostupnost rychlého připojení přes pevnou síť i pomocí bezdrátové technologie. Nyní nabízí Internet HD za akční ceny.

  • O2 zvýšilo rychlosti pevného i bezdrátového připojení, technologie 5G pokrývá již 200 tisíc domácností
  • Nejoblíbenější tarif Aktiv HD o rychlosti až 50 Mb/s získají noví zákazníci od 349 korun měsíčně
  • Nabídku podpoří rozsáhlá komunikační kampaň

Operátor O2 na podzim zvýšil dostupné rychlosti internetu pro 1,5 milionu domácností připojených prostřednictvím pevných linek. Zákazníkům bydlícím mimo dosah rychlého připojení přes kabel začal nabízet novou generaci bezdrátového internetu 5G na frekvenci 3,7 GHz, díky čemuž jim přináší bezdrátový internet na doma o rychlosti až 100 Mb/s. Prostřednictvím technologie 5G operátor O2 pokrývá již 200 tisíc domácností, stovky tisíc domácností plánuje pokrýt v následujících měsících. Dostupnost připojení na své adrese si zákazníci mohou průběžně ověřovat na webu www.zrychlujeme.cz

O2 Internet HD

“Rychlé připojení nabízíme pro stále více domácností a jeho dostupnost budeme letos i nadále rozšiřovat. Nyní ho zákazníkům přinášíme ještě levněji – nejoblíbenější tarif Aktiv HD s rychlostí až 50 Mb/s tak noví zákazníci pořídí za akční cenu 349 korun měsíčně,” popisuje ředitel marketingu fixních služeb O2 Martin Čejka. Akční nabídka je k dispozici v lednu a v únoru, zvýhodněné ceny platí po celou dobu trvání smluvního závazku. Sleva je kombinovatelná se zvýhodněním za více služeb od O2.

Tarif Rychlost Akční cena pro zákazníky O2 Běžná cena
Internet AKTIV HD až 50 Mb/s 349 Kč 549 Kč
Internet PREMIUM HD až 100 Mb/s 449 Kč 649 Kč
Internet ULTRA HD až 250 Mb/s 549 Kč 749 Kč

O2 Internet HD

Dostupnější internet podpoří také rozsáhlá komunikační kampaň v onlinu, outdooru, na prodejnách a také v televizi. V kampani se již tradičně objeví postava Chytré sítě. Kreativní koncept má na svědomí interní kreativní agentura Oliver. Scénáře spotu se ujali Milan Vagač, Michaela Žemlová a Ondřej Klíma, režie Matěj Šámal, kamery Jan Cabalka, o TV produkci se postarala Armada Films, o postprodukci R.U.R. Online část kampaně připravil interní tým O2.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Y7sKbnw5x2c]