Davida Kazda novým členem top managementu Algotechu

Top management společnosti Algotech 1. ledna 2019 posílil David Kazda (42), který bude nově plně odpovědný za vedení úseku plánování podnikových zdrojů (ERP). Zaměří se především na rozvoj týmu a péči o stávající klienty. David v Algotechu pracuje více než 10 let. Kromě oblasti ERP získával zkušenosti i na obchodních pozicích.

„Nová role je pro mě velkou odpovědností, a to nejen vůči zákazníkům, ale také vůči kolegům. Jsem připraven odevzdat vše, co umím, abych v nové pozici uspěl a byl pro Algotech přínosem,“ říká David Kazda.

„Posun Davida do top managementu je odrazem jeho dosavadní odpovědné, dobré a tvrdé práce. Moc se na přímou spolupráci s ním těším,“ říká František Zeman, generální ředitel Algotechu.

David Kazda vystudoval Vysoké učení technické v Brně. Poté nastoupil do firmy GATC, kde působil 6 let v oblasti automatické identifikace. V roce 2008 nastoupil na pozici obchodníka a projektového manažera do společnosti BSC Praha. Po začlenění BSC Praha do společnosti Algotech působil na několika pozicích, posledních 5 let jako Business System Manager.

David Kazda je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase se věnuje pěstování čarověníků.