Rubikon PR pracuje pro inovační studio Pixelmate

Společnost Pixelmate, která pomáhá firmám růst a inovovat skrze digitální produkty, si pro komunikaci s médii vybrala agenturu Rubikon PR. Ta bude mít za úkol rozšiřovat o Pixelmate povědomí a přinášet také zprávy z chystané expanze na zahraniční trhy.

2019-01-10 15_26_16-Pixelmate vytváří úspěšné mobilní a webové aplikace _ Pixelmate.png

Pixelmate funguje od roku 2013 a od té doby se vypracovala na jedno z předních inovačních studií specializovaných na digitální produkty. V posledních letech vytrvale roste i počet zahraničních zakázek. V loňském roce tak Pixelmate otevřela pobočky ve Vídni a Berlíně.

„Milujeme velké výzvy a nové příležitosti. Chceme být vždy o krok napřed, a to nejen v Česku ale i ve světě, což se nám v minulém roce dařilo. Právě náš rychlý rozvoj byl hlavním důvodem, proč jsme s Rubikonem začali spolupracovat. S rostoucími technologickými firmami mají bohaté zkušenosti, ” řekl Matyáš Mandík, spoluzakladatel Pixelmate.

„Moc si vážíme toho, že se na aktivitách a růstu Pixelmate můžeme podílet. Je obdivuhodné, jak se za těch pár let vypracovali na špičkové inovační studio, které začíná mít jméno i na západě. Už teď si troufnu říct, že nás čekají zprávy z české firmy, která bude mezinárodně uznávaná,” dodal k započaté spolupráci šéf Rubikonu PR, Šimon Rákosník.

V týmu Pixelmate je v současnosti okolo 40 lidí a přibývají další. Počet realizovaných projektů pak už překročil 230: od tvorby nejrůznějších startupů a platforem, po digitální produkty pro známé giganty, jako je Deloitte, Cemix, Národní muzeum a Česká televize.

O Pixelmate:

Pixelmate je přední české studio digitálních inovací. Založili ho v roce 2013 Tomáš Novotný a Matyáš Mandík. Aktuálně mají ve firmě okolo 40 lidí a nabírají další. Z dílny Pixelmate pocházejí digitální projekty pro Českou televizi a velké finanční instituce, jako například Ferratum, a také prémiové weby známých společností a institucí, jako je například Deloitte, Národní muzeum či Fatpipe.

V posledních letech nemá Pixelmate nouzi ani o zakázky ze zahraničí, v roce 2018 tedy společnost otevřela první pobočky v Berlíně a Vídni a v příštích letech hodlá v expanzi pokračovat.

www.pixelmate.cz