Pro lepší příjem signálu DVB-T2

14. 1. 2019 – Značka EVOLVEO reaguje na vývoj digitálního televizního vysílání a přináší dvě novinky, které zlepšují příjem signálu DVB-T2 a maximalizují přínos nové vysílací platformy.

EVOLVEO FLEXI 1 LTE je pasivní venkovní DVB-T/T2 anténa pro příjem signálu digitální i analogové televize. Anténa je rozšiřitelná o zesilovač. Použité materiály se vyznačují vysokou odolností, anténa se snadno instaluje, součástí dodávky jsou i propojovací kabely a úchyt antény pro připevnění. Anténa bez zesilovače poskytuje zisk 17 dBi. Účinnost antény je možné zvýšit až na 37 dBi připojením anténního zesilovače. Anténa je určena pro pásmo UHF 470-790 MHz s impedancí 75 Ohm.  

EVOLVEO AMP 1 LTE je anténní zesilovač s LTE filtrem vhodný například pro anténu EVOLVEO Flexi 1. Zesilovač zajišťuje zesílení zisku antény o 20 dBi a maximalizuje tak možnosti vysílání signálu v DVB-T2. Zesilovač splňuje normu Radio Equipment Directive 2014/53EU (RED) a je tedy bezpečný pro zdraví člověka.

Specifikace EVOLVEO FLEXI 1 LTE:

  • zisk 17 dBi (37 dBi se zesilovačem EVOLVEO AMP1)
    • UHF 470-790 MHz 
    • impedance: 75 Ohm
    • konektor: IEC, redukce z IEC na F-konektor
    • kabel 8,5 m

Specifikace EVOLVEO AMP 1 LTE:

  • zesílení zisku antény o 20dBi 
    • vstup F female, výstup F male konektor
    • napájení DC 5V, 550mA

Dostupnost a cena:

Pasivní venkovní anténa EVOLVEO FLEXI 1 LTE je dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 490 Kč včetně DPH.
Anténní zesilovač EVOLVEO AMP 1 LTE je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 299 Kč včetně DPH.

Web:

http://www.evolveo.com/cz/tdeamp1

http://www.evolveo.com/cz/tdeflexi1

Facebook: https://www.facebook.com/evolveoeu

EVOLVEO je značka elektroniky, která vznikla v roce 2005 a specializuje se na oblasti digitálního domova, osobní elektroniky a herních produktů. Značka je zaměřena na muže, kteří se zajímají o spotřební elektroniku nebo informační technologie, požadují trendové produkty a hledají ekonomicky výhodnější řešení vzhledem k nabídce velkých nadnárodních značek. Rozvoj, distribuci a servis EVOLVEO zajištuje mezinárodní tým ve více než deseti zemích. 
EVOLVEO podléhá řízení jakosti dle normy ISO 9001.