Jeden z nejsledovanějších kreslených seriálů světa bude mít pokračování! Ben 10 se dočká 4. řady

Praha, 10. ledna 2019 – Společnost Cartoon Network dala zelenou již čtvrté řadě celosvětově oblíbeného seriálu Ben 10, který jen během dvou měsíců sledovalo 182 milionů lidí po celém světě. Stanice seriál vysílá od minulého roku i v českém jazyce na televizích Skylink, O2, UPC a Digi TV, kde aktuálně běží nové epizody třetí řady.

Čtvrtá řada dobrodružného seriálu zavede hlavní hrdiny Bena, Gwen a dědu Maxe do nového prostředí Itálie, Japonska či Mexika. Zpestření přinese i nová parta mimozemšťanů, akční souboje s různými zloduchy a mnoho dalšího. Ben také najde čarovný klíč, díky kterému se z jeho proslulých kouzelných hodinek Omnitrix stane ještě nadupanější Omni-Kix! Celosvětovou premiéru bude mít čtvrtá řada seriálu na začátku roku 2020.

Aktuální třetí řada seriálu Ben 10 uvede pro nedočkavce nové epizody už v tomto měsíci. V seriálu se objeví nová postava, zákeřný Kevin 11, která je pravým opakem jedenáctiletého Bena. Kevin 11 si sám vyrobil hodinky Antitrix, vlastní verzi Benova Omnitrixu, díky kterým může měnit svou podobu, aby se mohl vydávat za Benovy mimozemšťany. Fanoušci z Asie, Evropy a Jižní Ameriky se mohou s Benem a jeho rodinou setkat na výpravách, které podnikají na palubě Omnicopteru.

Od začátku července do konce srpna 2018 sledovalo seriál Ben 10 celkově 182 milionů lidí, z toho 56 milionů dětí po celém světě. Seriál vytvořila společnost Cartoon Network Studios. O námět a produkci seriálu se postarala společnost Man of Action Entertainment s Johnem Fangem.

O Cartoon Network

Cartoon Network, spadající pod společnost Turner, se zaměřuje prostřednictvím svých zábavných
a dobrodružných seriálů především na chlapce, ale zároveň oslovuje i dívky. Program a jednotlivé seriály prezentují témata zábavy a humoru, přátelství, představivosti či akce a dobrodružství. Cartoon Network cílí na hochy a dívky ve věku 6 až 12 let, u nichž se snaží podpořit jejich vlastní osobnost prostřednictvím bohatého zábavního a globálně úspěšného televizního obsahu. Programová skladba zahrnuje oblíbené komediální animované seriály jako Gumballův úžasný svět, Čas na dobrodružství, Normálka, Clarence, Steven Universe a Uncle Grandpa či akčně dobrodružné seriály jako Raketové holky, Ben 10 a Teen Titans Go! Více informací: www.cartoonnetwork.cz nebo https://www.facebook.com/CartoonNetworkCesko/.