SAZKAmobil slaví 5 let a vylepšuje odměny za dobití, zlevňuje data i volání do zahraničí

Již 3 roky si SAZKAmobil drží pozici největšího nezávislého virtuálního operátora. V minulosti byl vyhodnocen Českým telekomunikačním úřadem nejférovějším mobilním operátorem. SAZKAmobil se také jako jediný virtuál umístil v TOP 100 nejlepších zákaznických zkušeností sestavovaný každoročně společností KPMG.

„SAZKAmobil je jeden z celkem dvou mobilních operátorů, kteří v tomto žebříčku TOP 100 vůbec figurují. To je dobrá zpráva pro nás, ale smutné pro většinu uživatelů mobilních operátorů v ČR,“ komentuje Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

SAZKAmobil oslaví v únoru 5 let své existence na trhu mobilních operátorů. V rámci oslav si pro zákazníky připravil několik novinek.

SAZKAmobil vylepšuje u předplacené karty oblíbené Odměny za dobití

Od 1.2. není potřeba pro získání Odměny za dobití být členem SAZKA Klubu nebo registrovaný na herním portálu sazka.cz. Od 18.2. vylepšujeme Odměnu Levné volání a SMS a snižujeme ceny za volání a SMS v rámci této Odměny pouze na 1 Kč. Odměnu je možné si vybrat za každé dobití alespoň 300 Kč. Ostatní Odměny za dobití, včetně populární 1 GB zdarma, zůstávají v platnosti.

„Protože slyšíme od svých zákazníků nejen poptávku po levnějším volání, ale i levnějších datech, přidáváme k nabídce 1 GB zdarma nově i nabídku 1 GB jen za
100 Kč. Od 1. února si všichni uživatelé předplacených karet mohou v mobilní aplikaci SAZKAmobilu aktivovat měsíční datový balíček 1 GB jen za 100 Kč,“ doplňuje Jan Schmiedhammer

Nový paušální tarif bez závazků s 5 GB a 500 volnými minutami jen za 497 Kč

Od 18.2. si mohou zákazníci nově objednat Šťastný tarif 497 s 5 GB dat, 500 volnými minutami a cenou 0,90 Kč za SMS.

Šťastný tarif 497 497 Kč Po vyčerpání volných jednotek
Volné jednotky Cena za jednotku
Volání do všech sítí v ČR/minuta 500 minut 0,90 Kč
SMS do všech mobilních sítí v ČR/zpráva 0,90 Kč
SMS do pevné sítě/zpráva 4,90 Kč
MMS do všech sítí v ČR/zpráva 4,90 Kč
Mobilní Internet 5 GB Balíček 1 GB FUP/147 Kč

U dokupu dvakrát tolik dat za stejnou cenu

Od 18.2. si mohou uživatelé Šťastných tarifů 397, 407 a 497 dokupovat nad rámec svého tarifu další 1 GB dat za 147 Kč. A navíc, i pro uživatele těchto paušálů platí od 1.2. promo 1 GB jen za 100 Kč při aktivaci v mobilní aplikaci.

„Všechny paušály poskytujeme bez závazku se smlouvou na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou maximálně 30 dní, respektive do konce zúčtovacího období,“ uvádí Jan Schmiedhammer

Volání a SMS do EU za ceny jako po ČR

Od 18.2. budou všichni zákazníci SAZKAmobilu volat do zemí EU jen za 2,50 Kč za minutu. SMS bude stát jen 1,50 Kč. „Jako první operátor v ČR upravujeme ceny mezinárodního volání a SMS v intencích nové regulace EU, která vstoupí v platnost v květnu tohoto roku,“ uvádí Jan Schmiedhammer.

Všechny ceny jsou uvedeny s DPH.

O společnosti SAZKA a.s.

SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií a jiných podobných her. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterijní služby, zejména největší mobilní virtuální operátor v České republice SAZKAmobil, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží nebo prodej vstupenek. Své produkty poskytuje SAZKA a.s. hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě s více než 7200 prodejními místy rozmístěnými po celé České republice. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 11 zemích na 4 kontinentech. Sazka a.s. je součástí mezinárodního loterního holdingu Sazka Group (patří sem rovněž podíly v řecké loterii OPAP, italském Lotto a rakouských Casinos Austria). Více na www.sazka.cz a www.kkcg.eu.