ADATA ohlašuje rekord v přetaktování pamětí XPG SPECTRIX D80 na 5 584 MHz

Nový rekord byl dosažen na procesoru Intel® Core™ i9-9900K, základní desce MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC a LN2 chlazením

Praha, Česká republika – 15. ledna 2019 – ADATA® Technology, přední světový výrobce vysoce výkonných paměťových DRAM modulů a NAND Flash produktů, dnes oznámil nový rekord v přetaktování pamětí. RGB DDR4 paměťový čip XPG SPECTRIX D80 se povedlo dostat až na frekvenci 5 584 MHz. Špičkové rychlosti bylo dosaženo v sestavě s procesorem Intel Core i9-9900K a základní deskou MSI MPG Z390I GAMING EDGE ACv s LN2-chlazením. Je to vůbec poprvé, co byl překonán rekord v rychlosti paměti na deváté generaci procesoru Intel Core i9.   

Rekord přišel jen krátce poté, co ADATA XPG na konci loňského roku založil svou laboratoř přetaktování (XOCL). Jedná se o první zařízení tohoto typu na světě, a to i mezi ostatními výrobci DRAM modulů. Podtrhuje snahu firmy ADATA vyrábět paměťové moduly s rekordními rychlostmi.

Zmíněný úspěch byl publikován na webu HWBot:

https://hwbot.org/submission/4034901_adata_xpg_memory_frequency_ddr4_sdram_2791.6_mhz

O značce XPG
Xtreme Performance Gear, neboli XPG, je značka společnosti ADATA nabízející špičkově výkonný PC hardware. Produkty XPG se vyznačují tím, že ještě překročily přísná testovací kritéria ADATA A+, čímž dosahují nejvyšších standardů pro skvělou stabilitu a výkon celého zařízení. XPG nabízí náročným hráčům a nadšeným příznivcům přetaktování tu nejlepší zkušenost na hraně možností. XPG v sobě spojuje nejlepší technické vlastnosti a špičkový design, jemuž se dostalo řady mezinárodních ocenění. Ta zahrnují například Good Design Awards z Japonska a tchajwanskou Excellence Gold Awards. Produkty ADATA XPG jsou dobře známé všem příznivcům přetaktování a profesionálním herním týmům, které je využívají jako základ své vítězné hardwarové výbavy. Pro vice informací navštivte www.xpg.com