Huawei P smart 2019: ideální společník díky obří výdrži baterie

Mladí lidé jsou mistři v adaptování technologických novinek. Důvod je jednoduchý, využívají je častěji, jednodušeji a mají k nim mnohem lepší vztah, než jejich rodiče či prarodiče. Nejnovější vychytávky a různé technologické službičky jsou běžnou součástí jejich životů. Chcete-li naplnit očekávání těchto velmi náročných uživatelů, musíte stvořit smartphone, který bude vyroben přesně pro jejich potřeby. Mrkněte na
Huawei P smart 2019 se super dlouhou životností baterie.

Připraven pro Generaci Z

Pro generaci používající smartphony od raného věku, jsou funkce jako volání nebo psaní SMS téměř nadbytečné. Jídlo či taxi si mladí lidé neobjednávají pomocí telefonování, ale několika kliky v aplikaci. S přáteli pak komunikují přes sociální sítě a prostřednictvím messengerů. Svůj smartphone dnes používají téměř ke všemu, od hraní her přes sledování filmů na Netflixu až po poslouchání hudby přes Spotify. Stejný přístroj již plně nahradil fotoaparáty a videokamery.

Vzhledem k důležitosti smartphonů pro Generaci Z, pro kterou je primárním přístrojem v digitálním světě daleko před počítači, je o to víc důležité nezklamat je například náhlým vypnutím kvůli krátké výdrži baterie.

Je to držák

Huawei P smart 2019 má obří kapacitu baterie o velikosti 3400 mAh. Baterie tak umožňuje v kombinaci s vychytaným procesorem Kirin 710 a inteligentní správou napájení dosáhnout extrémně dlouhé životnosti přístroje i při nejnáročnějších úlohách. V řeči mladých je to prostě držák. Zatímco se totiž mnohá zařízení snaží překonat 10 hodinovou hranici, P smart 2019 zvládne přehrávat filmy po dobu 18 hodin, nebo nabídne 10 hodin surfování na internetu v síti 4G. Třešničkou na dortu je nepřetržité poslouchání hudby po dobu 96 hodin. To jsou 4 dny nekončící párty.

Management je klíčem k úspěchu

Na tom, aby se smartphone udržel při životě na jedno nabití co nejdéle, společně pracuje několik komponentů s pokročilým softwarem. To je důvod, proč Huawei P smart 2019 kromě vysokokapacitní baterie a energeticky úsporného procesoru dbá na perfektně vyladěnou inteligentní správu napájení. Software tak analyzuje uživatelské návyky, optimalizuje a zastaví dlouho nevyužívané aplikace. Huawei P smart 2019 se tak nebude vybíjet pokud se nepoužívá delší dobu, jako například v noci, ale i přes den dochází k vybíjení baterie podstatně pomaleji

– – –

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2016 se společnost umístila na 3. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Šestnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.