Nejnovější NVIDIA Game Ready ovladače přináší podporu pro GSYNC Compatible monitory a grafické karty GeForce RTX 2060

Praha 15. 1. 2019 – Společnost NVIDIA uvolnila Game Ready ovladače podporující monitory označené jako G-SYNC Compatible a nové grafické karty GeForce RTX 2060.

Podpora monitorů G-SYNC Compatible

Nové ovladače jsou k dispozici vždy v den, resp. několik dní před uvedením nových her, a poskytují maximální herní zážitek díky vysokému úsilí vývojářů v NVIDIA, kteří pracují do poslední možné chvíle na optimalizaci výkonu a vynikající hratelnosti. Stejně jako všechny vydané Game Ready ovladače, tak i tento splňuje certifikaci WHQL od společnosti Microsoft.

Důležitým aspektem Game Ready ovladačů je také přínos nových mechanismů a funkcí pro uživatele grafických karet GeForce. Spolu s touto verzí přichází podpora monitorů, které získaly označení G-SYNC Compatible.

NVIDIA oznámila na veletrhu CES 2019 rozšíření ekosystému G-SYNC o nový standard G-SYNC Compatible. Ve spolupráci s jednotlivými výrobci aktivně testuje jednotlivé modely podporující technologii AdaptiveSync. Ty, které splní určené požadavky na kvalitu zobrazení, získají certifikaci G-SYNC Compatible.

Aktuální situace na trhu s monitory podporující AdaptiveSync může být matoucí a každý z produktů také poskytuje různý zážitek při hraní. Mnoho z monitorů nabízí velmi úzké rozsahy variabilní obnovovací frekvence a špatnou kvalitu zobrazení. Cílem G-SYNC Compatible monitorů je přinést konzistenci napříč segmentem, sjednotit herní zážitek a informovat uživatele o správném výběru základního modelu monitoru.

Ovladače ke stažení
https://www.geforce.com/drivers

Více informací o ovladačích na GeForce.com
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/geforce-rtx-2060-g-sync-compatible-game-ready-driver

Přehled G-SYNC monitorů na GeForce.com
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/

Detaily o G-SYNC ekosystému
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/g-sync-ces-2019-announcements/

Detaily ke grafické kartě GeForce RTX 2060
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/nvidia-geforce-rtx-2060/