SAZKAmobil zlevňuje data i volání do zahraničí

Největší nezávislý virtuální operátor SAZKAmobil oslaví v únoru 5 let své existence. Pro své zákazníky si tak mimo jiné připravil levnější data i volání do zahraničí. Od 18.2. budou všichni zákazníci SAZKAmobilu volat do zemí EU jen za 2,50 Kč za minutu. SMS bude stát jen 1,50 Kč.

„Jako první operátor v ČR upravujeme ceny mezinárodního volání a SMS v intencích nové regulace EU, která vstoupí v platnost v květnu tohoto roku,“ uvádí Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

V minulosti byl SAZKAmobil vyhodnocen Českým telekomunikačním úřadem nejférovějším mobilním operátorem. Jako jediný virtuál se také umístil v žebříčku TOP 100 nejlepších zákaznických zkušeností sestavovaný každoročně společností KPMG. „SAZKAmobil je jeden z celkem dvou mobilních operátorů, kteří v tomto žebříčku TOP 100 vůbec figurují. To je dobrá zpráva pro nás, ale smutné pro většinu uživatelů mobilních operátorů v ČR,“ komentuje Jan Schmiedhammer.

Nový paušál i lepší odměny za dobití

Řadu novinek si SAZKAmobil přichystal také u stávajících produktů. Od 1.2. není potřeba pro získání Odměny za dobití být členem SAZKA Klubu nebo být registrovaný na herním portálu sazka.cz. Od 18.2. vylepšuje Odměnu Levné volání a SMS a snižuje ceny za volání a SMS v rámci této Odměny pouze na 1 Kč. Odměnu je možné si vybrat za každé dobití alespoň 300 Kč. Ostatní Odměny za dobití, včetně populární 1 GB zdarma, zůstávají v platnosti.

„Protože slyšíme od svých zákazníků nejen poptávku po levnějším volání, ale i levnějších datech, přidáváme k nabídce 1 GB zdarma nově i nabídku 1 GB jen za
100 Kč. Od 1. února si všichni uživatelé předplacených karet mohou v mobilní aplikaci SAZKAmobilu aktivovat měsíční datový balíček 1 GB jen za 100 Kč,“ uvádí Jan Schmiedhammer

Nový paušální tarif bez závazků s 5 GB a 500 volnými minutami jen za 497 Kč

Od 18.2. si mohou zákazníci nově objednat Šťastný tarif 497 s 5 GB dat, 500 volnými minutami a cenou 0,90 Kč za SMS.

Šťastný tarif 497 497 Kč Po vyčerpání volných jednotek
Volné jednotky Cena za jednotku
Volání do všech sítí v ČR/minuta 500 minut 0,90 Kč
SMS do všech mobilních sítí v ČR/zpráva 0,90 Kč
SMS do pevné sítě/zpráva 4,90 Kč
MMS do všech sítí v ČR/zpráva 4,90 Kč
Mobilní Internet 5 GB Balíček 1 GB FUP/147 Kč

 

U dokupu dvakrát tolik dat za stejnou cenu

Od 18.2. si mohou uživatelé Šťastných tarifů 397, 407 a 497 dokupovat nad rámec svého tarifu další 1 GB dat za 147 Kč. A navíc, i pro uživatele těchto paušálů platí od 1.2. promo 1 GB jen za 100 Kč při aktivaci v mobilní aplikaci.

„Všechny paušály poskytujeme bez závazku se smlouvou na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou maximálně 30 dní, respektive do konce zúčtovacího období,“ doplňuje Jan Schmiedhammer.

Všechny ceny jsou uvedeny s DPH.

O společnosti SAZKA a.s.

SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií a jiných podobných her. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterijní služby, zejména největší mobilní virtuální operátor v České republice SAZKAmobil, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží nebo prodej vstupenek. Své produkty poskytuje SAZKA a.s. hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě s více než 7200 prodejními místy rozmístěnými po celé České republice. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 11 zemích na 4 kontinentech. Sazka a.s. je součástí mezinárodního loterního holdingu Sazka Group (patří sem rovněž podíly v řecké loterii OPAP, italském Lotto a rakouských Casinos Austria). Více na www.sazka.cz a www.kkcg.eu.