Huawei Mate 20 Pro: smartphone pro manažery i hráče

Huawei Mate 20 Pro se bezprostředně po svém představení zařadil mezi nejpokrokovější a nejvybavenější smartphony současnosti. Aktuální vlajková loď druhého největšího prodejce chytrých telefonů na světě není pouze propracovaný multimediální nástroj. Vybrali jsme čtyři důvody, pro které si Mate 20 Pro získá i srdce nadšenců do mobilních her.

Nekompromisní procesor

Kirin 980 je nejvýkonnější čipset, jaký kdy Huawei vyrobil a není velkým překvapením, že ho výrobce nadělil právě modelu, který tvoří vrchol jeho nabídky. Tento procesor disponuje jedinečnou trojvrstvou 7nm architekturou, díky čemuž mu nedělají problém ani nejnáročnější mobilní hry. Zásadní podíl na tom mají i dvě samostatná jádra NPU, určená na práci s pokročilou umělou inteligencí.

Přístroj nezklame ani pořádnou porcí paměti RAM, která dosahuje hodnoty 6 GB. Dostatek prostoru pro data a aplikace zajistí interní paměť s kapacitou 128 GB, rozšířená o paměťové karty formátu nano Memory.

Inteligentní vyvážení výkonu a spotřeby

Vylepšená funkce GPU Turbo, známá už z předešlých smartphonů značky Huawei, se stará o vhodné vyvážení herního výkonu a spotřeby energie. Redukuje-li úsporný režim herní výkon, aby šetřil baterii, přepnutí do herního módu dokáže výkon naopak zvýšit a zabezpečit tak plynulost i těch nejnáročnějších mobilních her.

Skvělá ergonomie a top displej

Huawei Mate 20 Pro je radost držet v ruce. Přístroj je symetrický a zaoblený na všech stranách, což podtrhuje prémiový dojem. Přední stranu telefonu zabírá téměř po celé velikosti 6,39palcový displej s mimořádně jemným rozlišením. Smartphone se může pochlubit i odolností vůči vodě a nadměrnému prachu IP68, která zaručí jeho ochranu v jakýchkoliv podmínkách.

Pořádná výdrž a ultrarychlé nabíjení

Vlajková loď Huawei se pyšní velkou baterií s kapacitou 4200 mAh, která udrží přístroj v plném provozu víc jak jeden den. Protože se dá čas trávit užitečněji než připojením k nabíječce, přichází Mate 20 Pro se skutečně revolučním rychlonabíjením. V případě, že bude smartphone dobíjený kabelem a originální Super Charge nabíječkou s výkonem 40 W, nabije se z 0 % na přibližně 70 % kapacity už za půl hodiny.

– – –

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2016 se společnost umístila na 3. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Šestnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.