Lenovo IdeaPad D330: výkon notebooku v těle tabletu

Praha, 15. ledna 2019 – S všestranným zařízením Lenovo IdeaPad D330 vždy najdete tu správnou polohu. Ať už potřebujete pracovat, chcete se podívat na svůj oblíbený film nebo si zahrát nějakou hru. Nový kousek z rodiny Lenovo IdeaPad ve svém 10palcovém těle spojuje ty nejlepší vlastnosti notebooku a tabletu do jednoho kompaktního a elegantního celku.

Nové zařízení typu 2v1 si oblíbí především uživatelé, kteří ve své práci potřebují plynule přecházet mezi tabletem a notebookem a zároveň se nechtějí zatěžovat zařízením s příliš velkým displejem. Lenovo IdeaPad D330 se může pochlubit nízkou váhou, tenkým profilem a dotykovým 10,1palcovým Full HD IPS displejem. Pod povrchem skrývá výkonný procesor řady Intel Pentium Silver. V kombinaci s až 8GB operační pamětí typu DDR4 a integrovaným úložištěm s kapacitou až 128 GB mají uživatelé jistotu, že si jejich zařízení poradí s jakoukoliv pracovní výzvou.

Pro pohodlnější práci nejen v kanceláři je Lenovo IdeaPad D330 vybaven celou řadou portů včetně USB-C 3.1. pro připojení dalších zařízení s přenosem dat až 10 Gb/s. Připojení 4G LTE se pak postará o stabilnější internetové připojení i v místech, kde uživatelé nenarazí na WiFi. Maximální flexibilitu zařízení pak ještě doplní podpora microSD karty a nano SIM.

Při přehrávání filmů a videí uživatele dokonale vtáhnou do děje stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Atmos Premium pro čistší a jasnější zvuk. S celodenní výdrží na baterii tak hravě zvládnete i opravdu dlouhý filmový maraton. Díky přesnému peru Lenovo Active Pen s citlivým hrotem se mohou uživatelé také rozloučit s věčným hledáním poznámkového bloku. Všechny zápisky a informace teď mohou jednoduše napsat přímo na displej.

Notebook Lenovo IdeaPad D330 je na našem trhu dostupný za cenu od 8 999 Kč.

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD a člen globálního žebříčku Fortune 500, je lídr v poskytování inovativních řešení pro datová centra a spotřebitelských a komerčních technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, síťová řešení a software (včetně řešení ThinkSystem and ThinkAgile), chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.