Deset ocenění GOOD DESIGN Awards pro Logitech

Praha — 21. leden 2019 — Společnost Logitech® (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) získala deset ocenění GOOD DESIGN Awards za rok 2018. Je to už osmý rok po sobě, co produkty společnosti Logitech a jejích čtyř značek toto prestižní ocenění získaly.

Tweetujte: @Chi_Athenaeum ocenila @Logitech 10 cenami GOOD DESIGN Awards za design produktů v roce 2018. Již osmý rok po sobě. Více na: https://blog.logitech.com/2019/01/20/logitech-takes-home-10-wins-at-the-2018-good-design-awards/

Vítěznými produkty v roce 2018 jsou:

„Je nám velkou ctí získat ocenění GOOD DESIGN Awards,“ prohlásil Alastair Curtis, ředitel designu společnosti Logitech. „Tato ocenění jsou uznáním za péči, kterou jsme ve společnosti Logitech věnovali inovacím u všech našich značek mezi něž patří Logitech, Ultimate Ears, Jaybird a Logitech G. Myslíme na naše zákazníky a stavíme design do centra pozornosti u všeho, co tvoříme. Díky tomu můžeme produkty přizpůsobit jejich jedinečným potřebám a zájmům, a usilovat tak o vytvoření něčeho skutečně výjimečného.“

Ceny GOOD DESIGN Awards jsou jedním z prestižních ocenění světa v oblasti designu a inovace. Získávají je již více než sedm desetiletí produkty a tvůrci v oblasti designu a výroby. Organizace každoročně vybírá inovativní produkty z celého světa s průmyslovým, užitkovým a grafickým designem. Ocenění uděluje Chicagské muzeum architektury a designu (Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design) ve spolupráci s Evropským centrem pro architekturu, umění, design a urbanistické studie (European Centre for Architecture, Art, Design and UrbanStudies).

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují také prostřednictvím hudby, počítačových her, videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G, Blue Microphones a Astro Gaming. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.