Společnost Kaspersky Lab představuje nový partnerský program

23. ledna 2019 – IT infrastruktura každé firmy je jedinečná ve své struktuře a složitosti. Proto společnosti od svých dodavatelů bezpečnostních technologií vyžadují speciální řešení a služby, které odpovídají jejich specifickým požadavkům. Někdo vyžaduje ochranu před cílenými útoky, bezpečnost hybridního cloudu nebo průmyslových sítí. Aby jim mohli vyhovět, spustila Kaspersky Lab nový globální partnerský program „Kaspersky United“. Tento program umožňuje partnerům Kaspersky Lab – včetně resellerů, service providerů a systémových integrátorů – zaměřit se na prodej služeb a produktů, které odpovídají jejich specializaci. Partneři získají rozsáhlou podporu v podobě školení, technické podpory i marketingových materiálů a budou mít možnost čerpat benefity s novým transparentním programem odměn.

Podle průzkumu, který si nechala Kaspersky Lab vypracovat, přidělává manažerům CISO nejvíce starostí s kybernetickou bezpečností celková komplexnost IT infrastruktury. Její složitost totiž znásobuje možná slabá místa, která mohou hackeři zneužít pro své útoky. Poskytovatelé kyberbezpečnostních řešení tak mohou v některých oblastech potřebovat hlubší odborné znalosti, aby byli schopni zákazníkům nabídnout specializovaná řešení a služby.

Prostřednictvím programu Kaspersky United mohou partneři napříč různými tituly (Registered, Silver, Gold a Platinum) řídit a monetizovat své odborné zaměření v jedné nebo vícero nabízených kategoriích. Ty se dělí podle typu řešení (zabezpečení hybridního cloudu, threat management and defense nebo fraud prevention) a typu služby (jako například manager service provider, managed detection and response provider nebo autorizované školicí centrum).

K dosažení vyšších prodejů mohou partnerům pomoci certifikáty v různých oborech nebo technikách. Zákazníkům totiž díky nim mohou jasně dokázat, že jsou na danou problematiku prověřenými odborníky.

„Channel vychází vstříc novým požadavkům zákazníků, mění se proto nabídka poskytovaných služeb i byznysové modely. Systémoví integrátoři například zakládají bezpečnostní operační střediska ve svých vlastních datových centrech a nabízejí je jako službu. V poslední době se také objevují firmy, které se snaží zaplnit mezery na trhu a poskytují odbornou pomoc v oblasti SaaS. Čím dál častěji se také setkáváme s tím, že malí a střední zákazníci volí cestu IT outsourcingu, což se odráží na vzestupu MSP. Abychom našim channelovým partnerům vyšli maximálně vstříc, snažíme se prostřednictvím Kaspersky United vytvořit takové podmínky, díky kterým si každý vybere nejvhodnější produkt nebo službu,“ říká Ivan Bulaev, ředitel oddělení Global Corporate Channel ve společnosti Kaspersky Lab.

V rámci programu získají partneři od Kaspersky Lab také komplexní podporu a výhody, mezi které patří:

  • Zajímavé peněžní odměny
  • Partnerské slevy až do výše 20 %
  • Prioritní předprodej a podporu implementace
  • Marketingové a obchodní materiály
  • Vzdělávací materiály, online a offline školení a workshopy

V další části programu proběhne aktualizace partnerského portálu Kaspersky Lab, kde budou dostupné cenné informace jako jsou whitepapers, webináře, konkurenční srovnání nebo certifikáty. Noví partneři získají přístup ke speciálnímu „Partner Onboarding“ školení a materiálům, tak aby pro ně seznámení s portfoliem bylo co nejsnazší a mohli co nejdříve začít vydělávat.

„Kybernetická bezpečnost se stává neodmyslitelnou a stále důležitější součástí dnešního profesního i soukromého života.  Společnost AT Computers a.s. a naši obchodní partneři proto vynakládají veliké úsilí proto, aby poskytovali velmi kvalitní produkty a služby společnosti Kaspersky Lab svým zákazníkům. Nový program – Kaspersky United, nám pomůže odlišit se na tomto trhu, poskytnout našim obchodním partnerům kompletní řešení na nejvyšší úrovni a předat jim naše odborné znalosti v této oblasti. Nástroje, které poskytují uživatelsky přívětivý přístup, nám zcela jistě pomohou udržet si status prémiového distributora Kaspersky Lab v České republice,“ doplnil Martin Wanke, marketingový ředitel ve společnosti AT Computers.

Kaspersky United je dostupné od 1. ledna 2019. Více informací se dozvíte na stránce: https://kasperskypartners.eu/.

O společnosti Kaspersky Lab

Kaspersky Lab je mezinárodní společností, která se zabývá kybernetickou bezpečností již více než 21 let. Své rozsáhlé odborné znalosti kybernetických hrozeb využívá Kaspersky Lab při vytváření bezpečnostních řešení a služeb nové generace zaměřených na ochranu podniků, kritické infrastruktury, vládních organizací a uživatelů po celém světě. Portfolio společnosti zahrnuje špičkové zabezpečení koncových bodů a specializovaná bezpečnostní řešení a služby sloužící k ochraně proti sofistikovaným a neustále se vyvíjejícím digitálním hrozbám. Technologie Kaspersky Lab chrání celosvětově více než 400 milionů uživatelů a 270 tisíc korporátních klientů. Více se dozvíte na www.kaspersky.cz.